Je wilt een online leeromgeving, maar je weet niet goed welk systeem je moet kiezen

Je wilt een online leeromgeving, maar je weet niet goed welk systeem je moet kiezen

Ook voor die keuze stond Webjuffie een paar jaar geleden. Toen al en nu nog steeds staat Learndash bij Webjuffie met stip bovenaan. Waarom dat zo is lees je hier.

Waarom is een online leeromgeving een goede investering?

Mensen hebben de afgelopen jaren (zeker ook door de corona-pandemie) meer behoefte gekregen aan online diensten en producten, waaronder online onderwijs. Ook voor coaching praktijken is nu hét moment om een voorsprong te nemen op concullega’s die hun diensten niet digitaal uitbreiden.

Waarom is Learndash zo populair?

Learndash is de populairste en meest bekende online leeromgeving in Nederland. Op verschillende onderdelen scoort het Learndash Learning Management System (LMS) beter dan de concurrentie. Learndash is ook absoluut de beste keuze voor jouw bedrijf:

  • Learndash is een plugin die aansluit op je bestaande WordPress-site;
  • Learndash is heel gebruiksvriendelijk;
  • Learndash is betaalbaar en transparant in de kosten.

Learndash werkt op dezelfde manier als WordPress

Learndash sluit aan op elke WordPress-omgeving. Het advies is om een online academie op een subdomein te zetten. Wil je dit niet? Dan kun je met een plugin je online leeromgeving gewoon in je bestaande website gehangen. Concurrenten zoals Huddle en aNewSpring zijn bijvoorbeeld in een apart systeem gebouwd. Learndash werkt daarnaast in de cloud en wordt elke dag geüpdatet en verbeterd. Je klant- en trainingsgegevens staan niet op je eigen computer, dus bij een crash of overstap naar een andere computer verhuist je online leeromgeving automatisch mee.

Learndash werkt heel makkelijk voor zowel jou als je klanten

Je hebt geen technische kennis nodig voor Learndash. Binnen de kortste kun je het systeem zelf beheren. Ook je klanten profiteren daarvan. Het is klantvriendelijk en ze vinden zelf snel hun weg in jouw leeromgeving. Je geeft je klanten toegang tot de online leeromgeving, je koppelt ze aan de trainingen of cursussen en ze kunnen direct aan de slag.

Learndash heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding

Learndash is heel duidelijk en transparant in de kosten en je weet precies wat je ervoor krijgt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld bij Course-Flow krijg je bij Learndash een onbeperkt aantal cursussen en een onbeperkt aantal deelnemers zonder extra kosten. Updates worden voortdurend automatisch gedaan en ze zijn ook nog gratis, net als analyses van je klantenbestand die je zelf kunt bekijken en uitdraaien.

Ik wil Learndash

Een heel goede keuze. Learndash is wat Webjuffie betreft de beste keuze voor bijna elke bedrijfstak. De reden daarvoor is heel simpel. Na de eerste opzet en initiële kosten staat het als een huis en daarna brengt het praktisch geen extra kosten meer met zich mee. Webjuffie helpt je graag verder met eventuele vragen die je hebt en de stappen die je moet nemen voor je eigen unieke Learndash leeromgeving.

Geplaatst in ,