In 5 stappen een SEO-blog schrijven

Dit is dé manier om meer gratis bezoekers (oftewel potentiële klanten) naar je website te trekken zonder een rooie cent uit te geven aan advertenties. En met dit super eenvoudige stappenplan zul je straks SEO-blogs uit je mouw schudden als een copywriter!

Gratis reclame en het werkt!

Als (kleine) ondernemer, kan adverteren een flinke hap uit je budget nemen. Maar ja, zonder advertenties geen klanten op je website, toch? Nou, dat is niet helemaal waar. Zonder ook maar één cent uit te geven, kun je een heleboel klanten naar je website trekken. Hoe? Door te bloggen! Maar ik heb het niet over zomaar bloggen, ik heb het over SEO-bloggen: slim bloggen om precies de mensen te bereiken die jij wilt, door de juiste zoekwoorden te gebruiken waarmee jouw doelgroep op Google zoekt. Maar SEO-bloggen, is dat iets waar ik als ondernemer zelf mee aan de slag kan? Zeker weten!"

SEO-bloggen als een copywriter

Met dit eenvoudig te volgen stappenplan kan jij sterke SEO-blogs leren schrijven voor jouw bedrijf! Acties zoals het kiezen van een onderwerp, het opzetten van je blog en het bepalen van de juiste zoekwoorden worden na deze 5 stappen een eitje.  Ik hoor je nu al zeggen; OOO ZOOO….

En laat je niet afschrikken door de afkorting SEO. In dit plan leg ik het je in begrijpelijke taal uit, inclusief hoe je die zoekwoorden precies vindt, kiest en in je blogs verwerkt. Met handige invulvelden, bij iedere stap, houd je altijd overzicht over de informatie in je SEO-blog. Met een checklist bij de hand sla je geen stap over en staan alle puntjes  op de ‘i’. En als eindresultaat vind je de volledige SEO-blog  welke ik als voorbeeld voor dit stappenplan heb geschreven. Zo kun je stap voor stap zien hoe een idee uitgroeit tot een volwaardige SEO-blog.

Koop nu voor slechts € 47 dit stappenplan en laat die potentiële klanten gratis naar je website stromen, net als een echte copywriter!

stappenplan seo blog schrijven
stappenplan seo blog schrijven

Webjuffie® verklapt hiermee de SEO-bloggeheimen

Ik ben Esther, de eigenaar van Webjuffie® en ik ben gespecialiseerd in websites en online leeromgevingen. Dus ja, ik ken de klappen van de zweep. En ik begrijp als geen ander dat het aantrekken van klanten soms een hele klus kan zijn. Maar weet je, het hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Ik sta paraat om je te laten zien dat het anders kan. Met het stappenplan 'In 5 stappen een SEO-blog maken', kun jij zonder een cent uit te geven, op een gestructureerde manier potentiële klanten naar je website trekken. En dit alles terwijl jij de touwtjes in handen hebt en de blogs schrijft en deelt die jij wilt.

Sla dit makkelijk te volgen stappenplan 'In 5 stappen SEO-blog maken' in de armen en ontdek hoe je met plezier en zonder een cent uit te geven jouw websiteverkeer laat groeien en meer verkopen binnenhaalt. Een SEO-blog maken was nog nooit zo makkelijk!