Heb jij veel moeite met je website of online leeromgeving?

Vertel mij waar je tegenaan loopt tijdens een gratis gesprek!

Eerste hulp bij websiteproblemen

Je wilt je eigen website bouwen. Of misschien ben je bezig met de perfecte aanvulling op je bedrijf: je online cursus. Maar ja, die techniek… Je bent al bezig geweest met WordPress, maar je komt er niet helemaal uit. Of misschien ben je nog helemaal niet begonnen, omdat je niet weet wáár je nou eigenlijk moet beginnen. Je hebt mega veel ideeën, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt dolgraag die site maken of je kennis omzetten in een online training, maar je hebt geen idee hoe!

Geen stress, bel Es!

Ik snap het helemaal. WordPress kan behoorlijk lastig zijn in het begin. En als je een online leeromgeving wilt maken met LearnDash is dat al helemáál een uitdaging. Het lijkt allemaal zo groot en onoverzichtelijk. Daarom help ik je op weg. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt en waar je mee zit, of je nu een gewone website of een online leeromgeving aan het maken bent. Ik stel je een aantal gerichte vragen en zo krijgen we samen een beeld van waar je nu staat en hoe ik je op weg kan helpen. Het telefoongesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Plan je afspraak en dan bellen we snel!

Plan hieronder gelijk je afspraak. En geen stress… Ik bel jou!