Heb jij veel moeite met LearnDash?

Vertel mij waar je tegenaan loopt tijdens een gratis gesprek!

Eerste hulp bij LearnDash

Je bent bezig met de perfecte aanvulling op je bedrijf: je online cursus. Maar ja, die techniek… Je bent al bezig geweest in LearnDash, maar je komt er niet helemaal uit. Of misschien ben je nog helemaal niet begonnen, omdat je niet weet wáár je nou eigenlijk moet beginnen. Je hebt megaveel ideeën, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt dolgraag je kennis omzetten in een online training, maar je hebt geen idee hoe!

Geen stress, bel Es!

Ik snap het helemaal. LearnDash is groot en kan onoverzichtelijk lijken als je er net mee begint. Daarom help ik je op weg. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt en waar je mee zit. Ik stel je een aantal gerichte vragen en zo krijgen we samen een beeld van waar je nu staat en hoe ik je op weg kan helpen. Het telefoongesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Plan je afspraak en dan bellen we snel!

Plan hieronder gelijk je afspraak. En geen stress… Ik bel jou!