Een WordPress-website of online leeromgeving laten bouwen of kies je liever voor zelf doen?

Vertel mij waar je tegenaan loopt tijdens een gratis gesprek!

Sparren met Webjuffie®

Je wilt je eigen website bouwen of laten bouwen. Of misschien ben je bezig met de perfecte aanvulling op je bedrijf: je online cursus. Maar ja, die techniek… Waar moet je nou eigenlijk beginnen? Je hebt mega veel ideeën, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt dolgraag die site maken of je kennis omzetten in een online programma, maar je hebt geen idee hoe!

Geen stress, bel Es!

Ik snap het helemaal. WordPress kan behoorlijk lastig zijn in het begin. En als je een online leeromgeving wilt maken met LearnDash is dat al helemáál een uitdaging. Het lijkt allemaal zo groot en onoverzichtelijk. Daarom help ik je op weg. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt en waar je mee zit, of je nu een gewone website of een online leeromgeving voor ogen hebt. Ik stel je een aantal gerichte vragen en zo krijgen we samen een beeld van waar je nu staat en hoe ik je op weg kan helpen. Het telefoongesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Plan je afspraak en dan bellen we snel!

Plan hieronder gelijk je afspraak. En geen stress… Ik bel jou!