Hoe maak je een online academie?

Geruisloos in 10 stappen je eigen online academie maken.
Met dit e-book weet jij precies wat je nodig hebt en bouw je zonder problemen jouw online academie.

De weg naar jouw online academie lijkt ver weg

Je googelt erop los, maar wordt geen steek wijzer. Je wil zelf jouw online academie maken, maar hoe? Met je handen in het haar vraag je jezelf af waar je moet beginnen. Want het is veel, ingewikkeld en technisch. Aaargh! Hoe maak je nou je eigen online academie? Maar wel op een fijne manier, zonder dat het je veel geld of frustratie kost. Dat moet toch kunnen?

Het e-book geeft je rust en overzicht

In 10 stappen leer jij rustig hoe je jouw online academie bouwt. Je krijgt weer vertrouwen, want het is haalbaar: geruisloos je eigen academie maken. Geen gezeur met duizenden opties. Gewoon lekker makkelijk en overzichtelijk voor je uitgestippeld. Jij weet precies wat je moet doen, welke technische instellingen je niet mag vergeten en welke tools je absoluut nodig hebt. Zelfs voor het toevoegen van een webshop. Na stap 10 staat jouw online academie klaar om te vullen!

En eindelijk komt jouw droom dichterbij: kennis overdragen, locatie onafhankelijk werken of meer vrijheid voelen. 

Webjuffie - stappenplan hoe maak je een online academie aanvragen

Dus stop met stressen en onderneem actie!

Maak geruisloos jouw online academie en koop nu het e-book voor €9,50

Webjuffie® geeft jou zelfvertrouwen en overzicht

Hoi! Mijn naam is Esther, eigenaar van Webjuffie® en gespecialiseerd in websites en leeromgevingen. Jep, dat is de hele reutemeteut. En daarom begrijp ik als de beste dat jij het lekker zelf wil uitproberen. En daar wil ik je bij helpen. Met duidelijke uitleg en het creëren van overzicht krijg jij weer vertrouwen in jezelf. Want ook in de wereld van technisch gedoe, kan je dit gewoon zelf.

Koop het e-book en krijg je eigen online academie ervoor terug. Want jij weet straks precies wat de do en don’ts zijn en dat maakt het bouwen opeens een stuk makkelijker. Waar wacht je op? Voordat je het weet staat jouw online academie.

hoe maak je een online academie