Wil je een online cursus aanbieden?

Download het gratis stappenplan om simpel te starten met LearnDash en met jouw online academie.

Hoe maak je een online academie?

Dat doe je met de 10 tips in mijn stappenplan! Want ik zie elke dag weer dat mijn klanten tegen dezelfde problemen aanlopen als ze een online cursus willen aanbieden. Ze willen zelf hun online academie maken, maar weten niet hoe het werkt en waar ze moeten beginnen. Dus: googelen, googelen, googelen. Hoe moet dit? Hoe moet dat? Wat heb ik allemaal nodig? Maar ze komen niet verder omdat het gewoon te veel en te complex is om in je eentje uit te zoeken. Heb jij daar ook last van? Geen overzicht? Is het te technisch? Handen in het haar? Slapeloze nachten? Aaargh! Hóé maak je nou zo’n online academie?

Stop met stressen!

In mijn gratis stappenplan krijg je 10 tips waarmee jij alvast de basiskennis in huis hebt om met je online academie aan de slag te gaan. Want wat voor hosting heb je eigenlijk nodig? En hoe regel je het met je video’s? En met betalen? En met updates? En… en… Stop met stressen en download mijn stappenplan vol met praktische tips, zodat jij alvast de eerste stappen kunt zetten naar je eigen online academie.

Webjuffie - ebook homepage

Wie is Webjuffie?

En ik? Ik ben Webjuffie! Maar je mag me ook gewoon Esther noemen. Ik bouw websites en online academies en geef hier ook trainingen in. Ik heb altijd al veel technisch inzicht gehad en ben het grootste deel van mijn werkende leven bezig geweest om anderen op dit gebied helpen. Mijn grote kracht? De dingen simpel en overzichtelijk uitleggen (ik heet niet voor niets WebJUFFIE natuurlijk).

Zet de eerste stap naar groei samen met Webjuffie

Zoveel mensen raken overweldigd als ze met technische dingen bezig moeten. Zonde. En echt niet nodig. Met de goede uitleg kan jij het namelijk ook. Vooral een online academie is iets waar mijn klanten lichtelijk gestrest van raken. Maar het is zo’n mooie kans om je bedrijf te laten groeien! Daarom geef ik laagdrempelige trainingen waarmee je zelfstandig en op een simpele manier aan de slag kan. En daarom heb ik ook dit gratis stappenplan gemaakt. Om jou op weg te helpen naar meer kennis én meer groei.

hoe maak je een online academie