Hoe verkoop je een online training?

Leer met dit stappenplan hoe je zichtbaar bent,
inspeelt op het gevoel van jouw doelgroep en verkoopt.

De training is af, maar de verkoop loopt niet zoals je hoopt

Het neerzetten van jouw training heeft de focus. Maar een belangrijke stap die daarna komt, ben je vergeten of kom je niet aan toe: het verkopen van jouw online training. En dat merk je, want je hebt geen kopers en dat laat je twijfelen. Is de inhoud wel waardevol genoeg? Tuurlijk wel! Maar als je niet verkoopt, weet niemand van jouw training af. Dus je wil aan de bak!

Maar hoe! Waar moet je beginnen? Wat is interessant om te delen en wat maakt jouw training uniek? Hoe spreek je geïnteresseerden aan? Je hebt veel vraagtekens en geen duidelijke antwoorden.

Maak met eenvoudige stappen een wereld van verschil

Het liefst wil je dat de training zichzelf verkoopt. En hoe lekker is dat? Een stabiele stroom van klanten. Het kan! Daarvoor moet je alleen nog de code kraken. Met de eenvoudige stappen van dit stappenplan kom jij snel in actie. Je weet precies aan welke knoppen je mag draaien. En dat niet alleen: de stappen zetten jou aan het denken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt over de waarde. En dat helpt je bij het inspelen op het gevoel van jouw klanten. 

En om alle excuses voor uitstel de wereld uit te helpen, krijg je er 12 inspiratie tips bij voor jouw social media. Het resultaat? Je zet de basis neer voor het verkopen van jouw online training. 

Koop nu voor €14,50 het stappenplan, kraak de code en ga verkopen! 

Webjuffie-stappenplan-hoe-verkoop-jij-je-online-training
stappenplan hoe verkoop jij je online training

Webjuffie helpt jou bij het succesvol verkopen van jouw online training

Hoi! Mijn naam is Esther, eigenaar van Webjuffie en gespecialiseerd in websites en leeromgevingen. Jep, dat is de hele reutemeteut. En daarom begrijp ik zo goed dat je lekker zelf aan de slag wil. De duidelijke uitleg en het creëren van overzicht is mijn manier om jou verder te helpen. Want zo krijg jij ook weer vertrouwen in jezelf. Ook in een online wereld waar alles eerst overweldigend kan voelen, kan jij het zelf!

Koop het stappenplan, laat klanten kennismaken met jouw kennis en verkoop! Want dat ga je met dit stappenplan doen. Je zet de basis neer en hebt concrete handvatten om te starten.