Gratis checklist voor jouw online leeromgeving

Een duidelijke eerste richting geven aan jouw online leeromgeving?
Maak in 8 stappen een knallende start!

Het overzicht is compleet weg

Eén ding is zeker: je wil een online leeromgeving. Maar dat is ook echt het enige overzicht in je hoofd. Verder stroom je over van ideeën en twijfels. Dus Google is nu je beste vriend. Want waar moet je in vredesnaam beginnen? En wat heb je nodig voor een online leeromgeving? Welke onderdelen mag je echt niet missen? Helaas.. door al het googelen word je geen steek wijzer. Aaaargh! Het roept alleen maar meer vragen op. 

Je had niet gedacht dat het zo ingewikkeld zou zijn… En die techniek.. HELP! Daar word je al helemaal niet vrolijk van. Wat moet je nou? Er lijkt geen licht aan het einde van de tunnel te komen. De moed zakt je in de schoenen en het begint je te duizelen.

In 8 stappen naar overzicht en rust

Een rustige en duidelijke start, daar heb jij behoefte aan. Zodat je zeker weet dat je goed op weg bent en niks vergeet. Daardoor krijg je vertrouwen en zin om verder te bouwen. En in 8 stappen kom jij tot dat punt. Eitje toch?

Stap voor stap neem ik je mee. Na het doornemen van deze checklist, weet jij precies welke acties en tools noodzakelijk zijn voor jouw online leeromgeving of webshop. 

Zodat jij nu ook echt de stap zet om jouw online leeromgeving te maken. Stop met stressen, gun jezelf het overzicht en download de checklist vol praktische tips. 

checklist online leeromgeving

Webjuffie® geeft jou grip op je bedrijf

Hoi! Mijn naam is Esther, eigenaar van Webjuffie® en gespecialiseerd in websites en leeromgevingen. De hele reutemeteut. Dus ik begrijp heel goed dat jij lekker zelf wil ontdekken hoe je jouw online leeromgeving kan maken. Veel ondernemers gaan hier graag zelf mee aan de slag en Webjuffie® motiveert die gedrevenheid! Want ik vind het belangrijk dat jij met zelfvertrouwen in je onderneming staat. 

Download de checklist en krijg grip op je bedrijf. In 8 stappen leer jij welke stappen je moet zetten naar een volledige online leeromgeving. Geen zorgen. Het is lekker praktisch, met makkelijke uitleg en concrete handvatten. Zodat jij direct aan de slag kan! 

Deze gratis checklist helpt jou met

  • Het kiezen van het juiste platform
  • De eerste technische voorbereidingen
  • Structuur in jouw aanpak
  • Plugins
  • Het uiterlijk van je cursus
  • De betaalomgeving
  • De testomgeving
  • Jouw marketingplan

Dus.. waar wacht je nog op? Download nu de gratis checklist en maak een start.

checklist online leeromgeving