Op naar die succesvolle online cursus!

Download de gratis checklist om simpel te starten met je online leeromgeving.

De eerste stap naar jouw online academie

Wordt het tijd om je bedrijf te laten groeien? Sta je te popelen om een online cursus te maken? Het lastige is… je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen met het bouwen van je online academie? Welke software is het beste voor je? Hoe zorg je dat het hele proces van de aankoop tot het afronden van de cursus goed werkt?

In 8 stappen naar overzicht én resultaat

Gelukkig hoef je het niet allemaal in je eentje uit te zoeken. Ik heb namelijk een gratis checklist voor je gemaakt om je houvast te geven. Een leidraad die je er steeds weer bij kan pakken als je het even niet meer weet, zodat je ziet wat prioriteit heeft en welke dingen je niet moet vergeten. En dat in slechts 8 stappen. Download de gratis checklist, zodat jij van start kunt met je online academie!

checklist online leeromgeving

Met Webjuffie hou jij grip op je business

Hoi! Ik ben Esther, de eigenaar van Webjuffie. Ik begrijp heel goed dat het fijn is om sommige dingen in je bedrijf zelf te doen. Zou hou je grip op je business. Je online academie zelf bouwen, is een van die dingen waar veel ondernemers graag zelf mee aan de slag willen. Zo leer je namelijk precies hoe die in elkaar zit. Maar het is ook juist iets waar veel ondernemers over struikelen, want zo’n online leeromgeving is een groot project en er komt veel bij kijken. Daarom ontdek je in deze checklist welke eerste stappen je kunt zetten om je online academie te bouwen en welke volgorde je het beste aan kunt houden.

Webjuffie: voor je website en online academie

Als Webjuffie heb ik me volledig gespecialiseerd in websites en online leeromgevingen en alles wat daarbij komt kijken. Want in tegenstelling tot veel anderen ben ik juist dol op die technische kant van website en online cursussen. Daarom help ik jou met deze checklist om overzicht te krijgen in wat er allemaal moet gebeuren om een goede online academie neer te zetten. Zodat jij wegwijs wordt in de techniek en vol zelfvertrouwen aan de slag gaat.

checklist online leeromgeving