Hoe automatiseer je e-mails na verkoop?

Doe jezelf een plezier en maak het proces van mailen simpel met het 'Stappenplan koppeling WooCommerce/MailBlue'.
Laat het systeem het werk doen en relax - alles automatisch en to the point!

Doe jij het nog handmatig?

De tijd van handmatig e-mails sturen is zo passé. Gelukkig maar! Dit kan veel makkelijker en efficiënter, zelfs voor de kleine ondernemers. Hoe dan? Door je webshop te koppelen met het MailBlue/ActiveCampaign systeem. En met dit stappenplan wordt dat hele proces een fluitje van een cent.

Facturen, bevestigingen na een aankoop via je webwinkel (WooCommerce), offertes en verkoopmails, je kunt het nu allemaal eenvoudig instellen en automatiseren. Mail automatiseren, hoe werkt dat? Nou gewoon, een e-mail eenmalig instellen en via triggers wordt die automatisch naar de juiste personen gestuurd. En dit stappenplan gaat jou daarbij helpen.

Zo verkoop je meer aan je bestaande klanten

Het koppelen van de systemen en het instellen van deze e-mails is echt makkelijker dan je denkt. Bedenk wat je wilt, voeg voorwaarden toe om bij de juiste doelgroep te komen, stel een mailtje op met de juiste inhoud en laat het feest beginnen. Dit systeem geeft je ook inzicht in het hele proces en de reis van jouw klanten. Jij hoeft alleen nog maar achterover te leunen, het systeem z'n werk te laten doen en wachten op nieuwe aankopen van je trouwe klanten. Dit is dé manier om meer te verkopen aan je bestaande klanten, zonder veel tijd te steken in het binnenhalen van nieuwe. Klinkt goed, toch?

En ja, zelfs jij kunt je mail automatiseren! Met dit stappenplan neem ik je aan de hand mee bij het opzetten van geautomatiseerde mailprocessen die perfect voor jou werken. Ook laat ik je met handige tutorials zien wat je allemaal kunt doen met MailBlue/ActiveCampaign en hoe je het aan je webwinkel (WooCommerce) koppelt.

Koop dit stappenplan voor slechts €47 en geef jouw klanten automatisch wat ze nodig hebben voor een maximaal rendement.

mail automatiseren
mail automatiseren

Webjuffie®: Jouw gids voor efficiënte en geautomatiseerde mailings

Ik ben Esther, de eigenaar van Webjuffie® en ik ben gespecialiseerd in websites en online leeromgevingen. Dus ja, ik ken de klappen van de zweep. Daarom snap ik als geen ander dat dit proces soms knap lastig kan zijn. En daarom sta ik voor je klaar! Volg gewoon de stappen in het plan en check mijn tutorials. Zo koppel je MailBlue/ActiveCampaign eenvoudig aan je webshop en maak je alles overzichtelijk en efficiënt.

Koop nu dit 'Stappenplan koppeling WooCommerce/MailBlue' en streep voorgoed handmatige mailings van je to-do lijst. Verleid je klanten met de juiste aanbiedingen, voor hen én jou!