Over Webjuffie

Jouw steun en toeverlaat uit Zeist voor alles wat met je website te maken heeft.

Wie is die Webjuffie nou eigenlijk?

Hoi! Ik ben Esther, jouw steun en toeverlaat op het gebied van websites, online leeromgevingen en alles eromheen. Want een website of een online programma maken is eigenlijk toch wel veel meer gedoe dan je dacht. Het lijkt eerst niet zo ingewikkeld, maar als je er eenmaal in duikt wordt het toch al gauw behoorlijk complex. SEO, branding, teksten, foto’s. En als je een online programma wilt aanbieden, komt er nog veel meer bij: online leeromgeving, marketingstrategieën, e-mailfunnels.

En voor je het weet zit je te stressen, omdat je nog zoveel moet doen en je niet weet hoe.

Hoeft niet hoor.

Kennismaken?

Neem contact op! Dan bespreken we wat jij nodig hebt voor je bedrijf.

Webjuffie to the rescue

Ben jij meer van de plannen en de ideeën? En niet zo van de uitvoering? Dat scheelt weer, want ik ben juist van de uitvoering en van het overzicht creëren. Ik zie precies wat jij nodig hebt voor al die plannen van je, ik weet wat er allemaal moet gebeuren, en ik weet ook in welke volgorde. En dat geeft jou hopelijk wat rust. Want jij kan gewoon al je ideeën spuien en ik regel dat het allemaal voor elkaar komt.

Wat doet Webjuffie voor jou?

Ik help je met professionaliseren van je online business. Een nieuwe site, een online leeromgeving, en allerlei andere dingen die daarbij komen kijken, zoals marketing en SEO. Zo heb jij alles geregeld bij één bedrijf en krijg je overzicht. Ik wil dat jij blij bent, rust hebt, én dat je ziet hoe je bedrijf groeit als jij alles goed aanpakt. En om dat te realiseren werk ik niet alleen. Ik werk samen met andere professionals die je helpen bij alles wat te maken heeft met je site. Van marketing tot SEO tot branding tot e-mailfunnels.

Het voordeel van al die Webjuffies? Voor bijna al jouw ideeën heb ik wel iemand in huis die je ermee kan helpen. En jij hoeft niet voor alles wat je wilt op zoek te gaan naar aparte bedrijven. Je vindt alles hier bij Webjuffie. En alle Webjuffies zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat jij nodig hebt. Daardoor weet jij zeker dat alle onderdelen van je bedrijf een geheel vormen en goed op elkaar aansluiten.

Wat mag je verwachten?

Je wilt graag dingen uit handen geven, maar ook zelf weten hoe de dingen werken. En dat begrijp ik helemaal. Daarom hou je altijd inzicht in wat ik en de andere professionals voor je doen. We leren we je ook hoe je zelf bepaalde dingen kunt doen, zoals iets aanpassen op je site of zelf een mail sturen naar je mailinglist. Zo kun je jezelf redden, terwijl je ook de Webjuffies hebt om op te leunen. We houden het simpel en doeltreffend, en er is altijd ruimte voor maatwerk.

Om dat te realiseren gaan we eerst eens bekijken wat er allemaal moet gebeuren. Jij vertelt wat je wilt bereiken en op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Ik kijk welke andere onderneemsters we erbij betrekken om je plannen uit te voeren. Je hebt ook met hen contact, maar ik blijf je vaste aanspreekpunt. Zo krijg jij overzicht en rust, én zie je resultaat.

Maar wie is Webjuffie eigenlijk?

Nou, zoals ik al zei: ik ben Esther Methorst en ik woon in Zeist. Mijn eigen specialiteit is websites bouwen en online leeromgevingen maken. Ik vind het heerlijk om met al die technische dingen bezig te zijn. Ik heb namelijk een grote passie voor computers en alles wat daarbij hoort. Altijd al gehad, al sinds mijn vader me als klein meisje leerde hoe de computer werkte. In de twintig jaar dat ik als secretaresse heb gewerkt, heb ik altijd veel met de technische kant van computerwerk gedaan. En ik heb trainingen gegeven aan mensen die moesten leren omgaan met computers. Eigenlijk was ik toen al een juffie.

Nu ben ik een Webjuffie en gebruik ik mijn technische kennis en mijn creativiteit om ondernemers te ondersteunen. Want wat jij misschien technisch gepruts vindt, vind ik geweldig. Ik word er ontzettend blij van als ik samen met jou een goede basis neer kan zetten voor jouw bedrijf. Ik wil jou helpen om de volgende stap te zetten. Om je bedrijf te laten groeien. Daarom heb ik die andere onderneemsters om me heen verzameld. Want ik merkte dat ik mijn klanten meer wilde bieden dan ik kon in mijn eentje. Doordat ik nu met andere professionals samenwerk, kan ik doen wat ik het liefste doe: jou helpen met alle aspecten van je online business, zodat jij kan gaan voor meer groei.