Wie is die Webjuffrouw?

Dat ben ik! Mijn naam is Esther. Aangenaam kennis te maken.

Wie is die Webjuffrouw? Dat ben ik! Mijn naam is Esther. Aangenaam kennis te maken.

Hoi!

Over Webjuffie

Dus jij wilt een website of een online academie? Nou, dan ben je op de juiste plek beland. En ik snap ook best wel dat je eerst wat over mij wilt weten voordat we samen aan de slag gaan. Ben je er klaar voor? Oké, daar gaan we.

Wie is Webjuffie eigenlijk?

Ik ben Esther Methorst - van Wijk. Ik woon in Zeist en geef trainingen in het bouwen van websites en online academies. En ik heb een online training - inclusief 1-op-1 coaching ontwikkeld. Geen poespas. Gewoon samen lekker aan de slag. Daar hou ik van. Ik maak de techniek begrijpelijk voor je, want dat is een van mijn talenten. En uiteindelijk ben jij trots op je eigen gemaakte site of online leeromgeving. En je kunt de boel ook nog eens zelfstandig bijhouden. Fijn hè?

Natuurlijk hou ik er ook van om zelf websites bouwen. Dat komt goed uit, want als jij er helemaal geen werk van wilt hebben, dan maak ik gewoon alles voor je. Dan kan jij andere dingen doen waar je goed in bent en kan ik lekker werken aan jouw project. Ik vind het namelijk heerlijk om met de technische kant van websites bezig te zijn.

Webjuffie over webjuffie

Zullen we gaan samenwerken?

Neem dan contact met me op.

Een passie voor computers

Een Webjuffie van nature

Ik heb een grote passie voor computers en alles wat daarbij hoort. Altijd al gehad, al sinds mijn vader me als klein meisje leerde hoe de computer werkte. In de twintig jaar dat ik als secretaresse heb gewerkt, heb ik ook veel met de technische kant van computerwerk gedaan. En ik heb trainingen gegeven aan mensen die moesten leren omgaan met computers. Eigenlijk was ik toen al een juffie.

Uiteindelijk ontdekte ik dat ik graag als Webjuffie mensen wilde helpen met mijn technische kennis en mijn creativiteit. Wat is er nou mooier dan mijn passie en kennis in te zetten om jou te helpen aan een mooie website of online leeromgeving? Want wat jij misschien technisch gepruts vindt, vind ik geweldig. Ik word ontzettend blij als ik aan het bouwen ben. En jij wordt weer blij van een mooie website. En daar word ik weer blij van en– nou ja, je snapt het wel.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met me op!

Resultaat zonder stress

De betrokkenheid van Webjuffie

Zie je echt als een berg op tegen het maken van je site? Kwel jezelf dan niet langer en kom naar Webjuffie. Als Webjuffie ben ik er voor jou. Maar dan ook écht. Ik neem je stress weg en laat mijn creativiteit los op jouw project. En als we nog wat extra creativiteit nodig hebben voor bijvoorbeeld teksten, foto’s of een huisstijl, dan breng ik je hiervoor in contact met de juiste mensen.

Door goed te luisteren naar wat jij wilt, vertaal ik jouw wensen perfect naar je website of academie. Dat geldt ook voor mijn trainingen. Ik stem de training precies af op wat jij wilt en nodig hebt. Bang dat je het niet goed genoeg kunt? Maak je niet druk. Ik ben supergeduldig, kalm en oplossingsgericht.

Wat Webjuffie pas echt bijzonder maakt, is dat ik je ook blíjf helpen. Dus ook als je website of academie klaar is, kun je bij mij terecht met je vragen. Ik blijf namelijk graag betrokken bij je bedrijf, zoals het een goede juf betaamt.