Hoe creëer je een waardevolle weggever?

Met het ‘Stappenplan weggever’ ga ik je stap voor stap laten zien hoe je een
toffe weggever (ook wel freebie genoemd) maakt voor je doelgroep.

Geef de klant vertrouwen met een freebie

Je hebt een super strakke website en je hebt geweldige producten te koop, een gewilde dienst of een krachtige online cursus. Alles lijkt perfect, maar toch blijven de klanten weg. Dat kan best een beetje je zelfvertrouwen schaden, toch? Maar waarom twijfelen ze? Klanten willen gewoon vertrouwen in wat je te bieden hebt, in jouw expertise en skills. En dat vertrouwen kun je ze geven met een vette freebie!

Het draait allemaal om het aanvoelen van wat je doelgroep wil en laten zien dat jij de kennis in huis hebt, dat jouw product of dienst het antwoord is op hun problemen. En je doet dat door je lezer simpelweg iets gaafs te geven. En zeg nou zelf: Gratis spreekt natuurlijk altijd aan.

Waardevol visitekaartje: voor de klant en voor jou!

Dit cadeautje is een soort visitekaartje waardoor ze jou als de expert in jouw vakgebied gaan zien en jouw product of dienst als dé oplossing waar ze naar op zoek zijn. Dat is waardevol voor hen, maar ook voor jou. Zij krijgen vertrouwen en jij krijgt hun e-mailadressen, zodat je ze op de hoogte kunt houden van jouw aanbod en een band kunt opbouwen. Uiteindelijk zullen ze jou kiezen en worden ze loyale klanten.

Met het ‘Stappenplan weggever’ ga je gemakkelijk door het proces, van een idee voor een freebie tot het automatisch versturen ervan via je e-mailmarketingtool, zonder extra gedoe. Plus, je krijgt werkbare checklists en toffe templates voor je inschrijfpagina, bevestigingspagina en meer.

Koop nu voor slechts €17,50 dit stappenplan en geef je klanten het vertrouwen dat ze zoeken.

stappenplan weggever
stappenplan weggever

Webjuffie® geeft jou de handvatten voor een ideale weggever

Ik ben Esther, de eigenaar van Webjuffie® en ik ben gespecialiseerd in websites en online leeromgevingen. Dus ja, ik ken de klappen van de zweep. En daarom begrijp ik als geen ander dat je af en toe wat hulp kunt gebruiken in je verkoopproces. Daar ben ik voor! Met duidelijke stappen, templates en checklists geef ik je alle tools die je nodig hebt om de ideale freebie te maken voor je potentiële klanten.

Koop dit onmisbare ‘Stappenplan weggever’ en ontdek hoe je met deze gift je klanten helpt met hun problemen en in ruil daarvoor waardevolle e-mailadressen verzamelt en betalende klanten binnenhaalt. Dat maakt de reis naar je doel niet alleen voor jou, maar ook voor je klanten een stuk toffer.