Starterkit e-mailmarketing

Alles wat jij moet weten over e-mailmarketing staat voor je klaar,
zodat je daarna zonder dat het tijd kost in contact komt met de juiste klanten.

De opties van e-mailmarketing vliegen je om de oren

Even snel e-mailmarketing installeren voor een nieuwsbrief. Dat hoop je zo te regelen, maar het is lastiger dan je denkt. Het aantal opties en de keuzes zijn overweldigend. Daardoor stel je het liever uit, want je weet niet waar je moet beginnen. De techniek is al ingewikkeld, maar wat doe je met de inhoud? Je zoekt je rot op internet, maar krijgt geen duidelijk antwoord. Hoe zorg je er voor dat alles vloeiend met elkaar samenwerkt? Want je wil direct resultaat zien en klanten aantrekken met dit systeem.

Met dit pakket over e-mailmarketing krijg jij alles wat je nodig hebt

Automatisch klanten binnenhalen, zodat de energie van je bedrijf weer stroomt; daar droom je van. En dat kan! Maar dan is de juiste informatie wel handig. Zodat je vanuit vertrouwen en overzicht start in plaats van onrust. 

Deze starterkit over e-mailmarketing bevat alle inzichten, stappen en materialen die je nodig hebt bij de start. Waardoor je vooraf al direct juiste keuzes maakt in het soort systeem, de techniek en het opbouwen van een waardevolle e-maillijst. Met het werkboek en de video’s duik je de diepte in en bepaal je de volgorde en inhoud van je e-mails. 

Investeer €47 en start direct met de starterkit en trek nieuwe klanten aan!

Webjuffie legt jou alles simpel en overzichtelijk uit

Hoi! Mijn naam is Esther, eigenaar van Webjuffie en gespecialiseerd in websites en leeromgevingen. De hele rambam. En daarom snap ik als geen ander hoe fijn het is om jouw kennis te delen, maar ook zelf te leren. Want zelfstandig kan jij heel veel. En daarom motiveer ik jou met mijn trainingen om het zelf te doen. 

En iets doen wat eerst overweldigend lijkt en daarna toch lukt, geeft je zoveel zelfvertrouwen. Net zoals e-mailmarketing. Daarom help ik jou met mijn kracht als Webjuffie: alles overzichtelijk en simpel uitleggen.

Koop deze starterkit over e-mailmarketing en groei in jouw bedrijf

Zonder het eindeloos uitzoeken op internet, weet je hier zeker dat je het in één keer goed doet. Je leert, voert het zelfstandig uit en groeit! Dat geeft een sterk gevoel. En dat gun ik je. Met dit pakket leer jij alle ins en outs en ben je klaar om zelf van start te gaan. 

Webjuffie | Website en online academie
starterkit emailmarketing

Jij leert in starterkit over e-mailmarketing

  • Overzicht krijgen in alle e-mailmarketing systemen
  • De inhoud van de e-mails in grote lijnen bepalen
  • De volgorde van jouw e-mails neerzetten
  • Alles over hoe e-mailmarketing jou ondersteunt
  • Een richting kiezen voor jouw onderneming
  • Direct stappen zetten met een checklist
  • Alles over het opzetten van een waardevolle e-maillijst

Met al deze onderdelen maak jij van jouw e-mailmarketing gegarandeerd een succes.