Video's

Laat jouw passie zien aan de wereld en connect met je doelgroep.

Met video’s geef je de complete beleving

Een promotievideo, een aftermovie van jouw event of video’s voor je online cursus. Het zijn allemaal opties om jezelf en jouw bedrijf aan de wereld te laten zien. Met een video geef je een complete beleving mee. Het is persoonlijk en geeft garantie voor verbinding met de kijker. 

Maar hoe pak je dit echt goed aan? Want even snel met je telefoon filmen is voor jou niet genoeg. En het editen is nog een grotere opgave en het zweet breekt je aan alle kanten uit.

Ontspannen video’s maken

Het kan, echt waar! Het hoeft niet zo spannend, stressvol en technisch als je nu denkt. De video-expert waarmee ik samenwerk helpt je met alles. Van voorbereiding tot filmen en editen. En de vorm waarin jij hulp krijgt, kies je helemaal zelf. Waar heb je behoefte aan? Volg je liever een persoonlijke training, zodat je er zelf mee aan de slag kan? Of ga je all-in en laat je de video-expert aan je zijde staan tijdens het hele project? 

Hoe dan ook… de begeleiding van de video-expert geeft jou een duw in de juiste richting. En laat jou ontspannen kennismaken met het maken van video’s. Gegarandeerd een fijne ervaring en bakken vol nieuwe kennis.

De mogelijkheden voor video's

Alleen af te nemen als aanvulling bij het laten bouwen van een website of online leeromgeving. 

Complete video's

Samen met de video-expert, werk je samen ideeën uit en film je op locatie. De expert edit alle video’s voor je, geeft ondertitels en achtergrondmuziek.

1-op-1 training

Leer in 1 dag hoe je zelf video’s maakt. Je ontdekt waar je op moet letten tijdens het filmen en leert om zelf je video’s te editen.

Editen

Laat je eigen filmmateriaal editen door onze video-expert! Binnen no-time zet die jouw beelden om in een krachtige video.

Maak impact met video’s op je eigen manier

Hoe vind jij onze samenwerking fijn? En waar heb jij behoefte aan? Dat is mijn prioriteit. In een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat bij jou past. Van video’s laten maken tot zelf leren filmen en video’s laten editen. 

En wat is jouw doel met de video’s? Maak je deze omdat je een online cursus of online leeromgeving gaat opzetten? Daar haken we ook dieper op in. Want het is mijn doel om jou een stressloos proces te bezorgen. Samen pakken we dit aan!

Video’s laten maken bij Webjuffie

Maak je bedrijf zichtbaar met video

Vertel je verhaal, inspireer en overtuig.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Dat is zonder gedoe. Een open communicatie en werken vanuit vertrouwen. Zodat we samen toewerken naar het beste resultaat.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Jouw behoefte en groei is mijn prioriteit.
  • Jouw zorgen neem ik uit handen, maar ik leer je ook hoe jij zelfstandig sleutelt aan de video’s.