Professionele video's voor je bedrijf

Maak impact met video en krijg een connectie met je doelgroep.

Video's laten maken

Breekt het zweet je uit als je denkt aan het maken van video’s? Jezelf filmen is al lastig genoeg. En dan moet je ook nog bedenken hoe zo’n video er precies uit moet komen te zien en wat je allemaal moet zeggen. En hoe moet je eigenlijk editen? Precies de redenen waarom veel ondernemers niks doen met video. Superzonde! Want video’s maken is een geweldige kans om jezelf en je bedrijf te laten zien aan de wereld, met bijvoorbeeld een promotievideo, een video van je event of video’s voor je online cursus. Met Webjuffie heb ook jíj mooie video’s voor je bedrijf.

Video's laten maken bij Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Ontspannen bezig met video

Op een ontspannen manier video’s maken? Webjuffie helpt je ermee. Want het hoeft niet zo spannend, stressvol en technisch te zijn als jij nu denkt. De video-expert van Webjuffie helpt je met alles, van voorbereiding tot filmen tot editen. Voordat je gaat filmen krijg je advies, zodat je op de dag zelf weet wat er allemaal moet gaan gebeuren. En natuurlijk krijg je ook hulp bij je script, zodat je goed voorbereid voor de camera staat. En wil je juist weten hoe je zélf moet filmen en editen? Ook daar helpt Webjuffie je mee, met een 1-op-1 videotraining. Zo maak jij gebruik van video in je bedrijf op een manier die bij jou past.

De mogelijkheden voor video's

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Video's

Eerst je ideeën uitwerken en daarna samen filmen op locatie. Je video’s worden geëdit, krijgen ondertitels en achtergrondmuziek.

1-op-1 training

Leer in 1 dag hoe je zelf video’s maakt. Je ontdekt waar je op moet letten tijdens het filmen en leert om zelf je video’s te editen.

Beelden editen

Zelf gefilmd, maar weet je niet hoe je er een mooi geheel van maakt? Laat je beelden editen! Voor mooie en professionele video’s.

Op je eigen manier video's laten maken

Webjuffie werkt altijd op een manier die bij jou past. Daarom beginnen we altijd met een verkennend gesprek waarin we bespreken wat je wilt bereiken en wat je allemaal nodig hebt. Wil je video’s laten maken door een van de Webjuffies? Of wil je juist zelf leren hoe je video’s maakt en edit in een videotraining? En wil je bijvoorbeeld ook hulp bij het maken van een online training of een online academie? Bij Webjuffie kan dat, want hier vind je vrijwel alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. En geen stress: ik denk met je mee, geef advies en maak een plan van aanpak. Ik schakel de andere Webjuffies in waar dat nodig is en bewaar het overzicht in jouw project. Want Webjuffie maakt jouw online business makkelijker.

Video’s laten maken bij Webjuffie

Maak je bedrijf zichtbaar met video

Vertel je verhaal, inspireer en overtuig.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Je leert ook hoe je zelf dingen doet, zodat je in control blijft van je bedrijf.