Maak jouw online programma

Zet de inhoud van jouw online programma sterk neer,
op een manier die bij jou past.

Het is zoveel, waar begin je?

Hoe gaaf is dat? Je eigen online programma maken en jouw kennis delen. Maar.. help! Waar begin je? Want je wil dat jouw cursisten dezelfde waarde zien als jij. Heb je eigenlijk wel genoeg kennis voor het ontwikkelen van een cursus? Al die vragen zorgen ervoor dat je onzekerheid voelt en uitstellen de makkelijkste optie is. 

Daarom heb je behoefte aan een schop onder je kont. Jouw motivatie om een online programma te ontwikkelen is groot. Dus met begeleiding kom je er wel!

Met begeleiding komt jouw online programma in zicht

De inhoud van jouw cursus is nét zo belangrijk als de technische kant. Misschien nog wel belangrijker. En daarom werk ik samen met onderwijskundigen. Zodat je met het hele plaatje knalt en iedereen omver blaast met jouw kennis. 

Deze onderwijskundigen zijn gespecialiseerd in het inhoudelijke en didactisch ontwikkelen van cursusmateriaal. Kan je ook hulp gebruiken van een tweede set hersens die meedenkt over jouw doelgroep? Of over het maken van video’s? Kies de manier die bij jou past! 

Zo heb jij een online academie die er mooi uitziet, een programma dat goed in elkaar steekt en cursisten die resultaat behalen. 

Waar wacht je nog op?

De mogelijkheden voor jouw online programma

Alleen af te nemen als aanvulling bij het laten bouwen van een website of online leeromgeving. 

Een kickstart

Persoonlijk advies voor hoe je nou zelfstandig start met het ontwikkelen van een online programma. Hier kom je achter in 1 - 3 online sessies met de onderwijskundige.

De basis neerzetten

In een online sessie via Zoom van 2 uur met de onderwijskundige zet jij het framework neer. Straks weet jij precies hoe jouw online programma eruit komt te zien.

Cursus ontwikkelen

Wat zijn de do en don’ts? Hoe breng je jouw kennis over? Wat is onmisbaar bij een goede cursus? Krijg begeleiding van de onderwijskundige en zet jouw online programma neer.

Zet jouw online programma neer als een huis

En dan ervaar je rust. Je weet zeker dat je in de goede richting zit. En het eindresultaat komt steeds dichterbij. Als je doordacht jouw programma neerzet, halen jouw cursisten er alles uit. En dat wil je bereiken toch?

Daarom werk ik samen met specialisten. Zodat we verder gaan dan de technische kant en het uiterlijk van jouw online leeromgeving. Want ik gun jou het hele plaatje in alle rust en vertrouwen in jezelf. Jij kan dit zelfstandig, maar hebt een duwtje nodig. En dat is oké. Als je uiteindelijk maar bij je doel komt: een eigen online programma met alle waarde die in je zit. 

Online programma maken met Webjuffie

Maak een succes van jouw online programma

Alles onder 1 dak om van jouw programma een succes te maken.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Dat is zonder gedoe. Een open communicatie en werken vanuit vertrouwen. Zodat we samen toewerken naar het beste resultaat.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Jouw behoefte en groei is mijn prioriteit.
  • Jouw zorgen neem ik uit handen, maar ik leer je ook hoe jij zelfstandig sleutelt aan de instellingen.