Creëer je eigen online programma

Jij kan het ook, met de hulp van de onderwijskundigen van Webjuffie.

Online programma maken

Een online programma maken is natuurlijk heel gaaf. Maar… waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je online training goed in elkaar zit? En dat je cursisten er ook écht wat van leren? En heb je eigenlijk wel genoeg kennis om een online cursus te ontwikkelen? Ondertussen komt die cursus maar niet van de grond, omdat je gewoon niet goed weet hoe je het aan moet pakken. Gelukkig is Webjuffie er niet alleen voor de technische kant van je online programma, maar ook voor de inhoud. Zodat jij weet hoe je je kennis omzet naar een goede online cursus en eindelijk stappen gaat zetten.

Een online programma maken met Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Maak een succes van je online programma

Bij Webjuffie vind je alles wat je nodig hebt om van je online programma een succes te maken. Een goede online cursus bestaat namelijk uit veel meer dan alleen een mooie online academie. Daarom werk ik samen met onderwijskundigen die je helpen met het ontwikkelen van je online programma. Ze zijn gespecialiseerd in het inhoudelijk en didactisch ontwikkelen van cursusmateriaal en denken ook gelijk met je mee over je doelgroep en het maken van video’s. Zo heb jij niet alleen een online academie die er mooi uitziet, maar weet je ook zeker dat je online training aantrekkelijk is, goed in elkaar zit én dat je cursisten echt resultaat behalen.

De mogelijkheden voor jouw online programma

Dit zijn diensten die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Framework

Aan de hand van een 2 uur durende sessie ontvang je een framework voor je cursus, zodat je weet hoe jouw online programma eruit komt te zien.

Kickstart

Je wilt een online programma ontwikkelen, maar je weet niet waar je moet beginnen. In 1 tot 3 online sessies via Zoom ontvang je persoonlijk advies.

Cursus ontwikkelen

Hoe zit een goede cursus in elkaar? Hoe breng je kennis over? Laat je begeleiden bij de ontwikkeling van jouw online programma.

Alles voor je online programma

Een online programma maken is veel werk en ik wil het zo makkelijk mogelijk maken voor je. Daarom werk ik, naast de onderwijskundigen, met nog meer specialisten samen die ervoor zorgen dat je alles uit je online training haalt. Maak bijvoorbeeld aansprekende en duidelijke video’s voor je online programma. Richt een salesfunnel in, zodat je zonder veel werk je online training verkoopt. Voor elk onderdeel biedt Webjuffie jou een specialist. En ikzelf? Ik ben er natuurlijk om je te helpen met de technische kant van je online academie. Ik bouw hem voor je óf ik leer je hoe je het zelf doet. Zo is Webjuffie er voor alles wat met jouw online programma te maken heeft, en altijd op een manier die bij jou past.

Online programma maken met Webjuffie

Met Webjuffie staat je online cursus als een huis

Alles onder 1 dak om van jouw programma een succes te maken.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.