WordPress-website in één dag

Ja, je kunt écht in 1 dag een website leren bouwen: met de persoonlijke begeleiding van Webjuffie.

Ja, je kunt écht in 1 dag een website leren bouwen: met de begeleiding van Webjuffie.

Je eigen website bouwen

Training WordPress-website bouwen

Een WordPress-website bouwen: je wilt het liever niet uit handen geven, maar zelf doen zie je ook niet echt zitten. Het is moeilijk, ingewikkeld en het kost veel tijd. Al dat technische gedoe.

Ingewikkeld? Nee joh, het hoeft allemaal niet zo lastig te zijn als het lijkt. Kom gewoon bij mij, bij Webjuffie. Ik leg je precies uit hoe alles zit. Tijdens mijn WordPress-training leer je namelijk alles wat je nodig hebt om je eigen WordPress-website te bouwen.

De training WordPress

Zelf je WordPress-website maken

Tijdens de training leer je in één dag hoe je een website maakt met WordPress. Ik leg je alles uit en je past het gelijk toe. Je hebt dus dezelfde dag nog de basis van je website staan. Hoe handig is dat! Bovendien heb je helemaal zelf in de hand hoe je site wordt. Aan het eind van de dag kijk jij vol trots naar je zelfgemaakte creatie.

Wat krijg je bij deze WordPress-training?

 • Supersnel een nieuwe WordPress-website, die je zelf gemaakt hebt. (Ja, je kunt het!)
 • Kennis om na de training zelfstandig verder te kunnen.
 • Les op een mooie locatie in Zeist, vlakbij Utrecht.
 • Een super leuke dag.
 • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
 • Een complete installatie met WordPress en alle plugins.
 • Licenties voor 1 jaar (daarna € 119 ex. btw per jaar).
Webjuffie - training wordpress website bouwen

Binnen één dag leren bouwen?

Dat wil jij toch ook?

Over de training

Zelf je WordPress-website maken

De training Zelf je WordPress-website bouwen vindt plaats in Zeist, vlakbij Utrecht, op een locatie die makkelijk te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. De training duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Ik heb koffie, thee en wat lekkers en zorg dat je tijdens de pauze geen honger hoeft te lijden. Wil je liever 2 dagdelen inplannen, dan is dat in overleg ook mogelijk!

Na de training heb je genoeg kennis om zelf verder te gaan. Maar ik laat je natuurlijk niet maar gewoon wat ronddobberen. Als je later toch nog vraag hebt of tegen een probleem aan loopt, mag je het me gewoon laten weten. Dát is de unieke service van Webjuffie.

Als je na de training juist zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan je website, is de Webjuffie Strippenkaart perfect voor jou. Dan heb je altijd beschikking over je Webjuf voor wijzigingen aan je site.

Enthousiaste ondernemers

Bereid je goed voor

De training Zelf je WordPress-website bouwen: zo werkt het

Voordat we beginnen met de lesdag hebben we contact met elkaar via e-mail. Ik wil namelijk graag van tevoren alvast je site voor je klaar zetten. Ik installeer WordPress en alle plugins. Dan hoef jij je daar op de dag zelf niet mee bezig te houden, zodat we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het ontdekken van WordPress zelf.

Maar niet alleen ik moet me goed voorbereiden, jij ook. Een goede website is namelijk meer dan alleen een mooi design. Als je wilt dat je site goed zichtbaar is in de zoekmachines en jouw doelgroep aanspreekt, heb je een heldere strategie nodig.

Dit heb je minimaal nodig voordat je de training gaat doen:

 • Een SEO-zoekwoordenonderzoek zodat je weet welke zoekwoorden jouw potentiële klanten intypen bij Google.
 • Aansprekende teksten die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep én die zorgen dat je goed scoort in de zoekmachines.
 • Leuke foto's.
 • Een logo en een eigen huisstijl.

Het is belangrijk om deze dingen klaar te hebben zodra je je website wilt gaan maken, want anders ga je nooit de resultaten behalen waar je op hoopt. Heb je dit nog niet? Dan help ik je toch gewoon even op weg? Ik heb verschillende ondernemers in mijn netwerk die deze dingen voor je kunnen regelen. Ik werk vaker met hen samen en weet dus dat ze goede kwaliteit leveren. Zodra je alles voor elkaar hebt, gaan we de training doen. Dan kan je namelijk doelgericht aan de slag en heb je écht een topwebsite.

Individuele training

Kosten € 950 ex. btw

1-op-1 training

Alle aandacht voor jou.
Training op maat.
Installatie van WordPress door Webjuffie.
Je website AVG-proof.
Inclusief licenties voor 1 jaar (daarna € 119 per jaar ex. btw).

Durf jij het aan?

Natuurlijk! Met mijn begeleiding heb je straks een supertoffe website waar je trots op bent.

Veelgestelde vragen over de WordPress-training

Hoe werkt het met de jaarlijkse licenties?

Voor de meeste plugins betaal je jaarlijks een bedrag. Voor het eerste jaar is dit al inbegrepen in de prijs van de WordPress-training, maar daarna moet je normaal gesproken elke licentie apart verlengen en daarvoor betalen. Dat is nogal een gedoe én het kost je zo’n € 450. Maar omdat je bij mij de training hebt gevolgd, krijg je een flinke korting. Je betaalt dan namelijk maar € 119 per jaar en ik regel de verlenging voor je. Lekker makkelijk. Je krijgt elk jaar een factuur van mij voor dit bedrag.

Wat als ik wil stoppen met mijn website?

Als je wilt stoppen met je website heb je 1 maand opzegtermijn. Je moet dus 1 maand voordat de verlenging ingaat, bij mij laten weten dat je wilt stoppen.

Mocht ik gaan stoppen met mijn bedrijf, dan probeer ik iemand te zoeken die mijn diensten van mij overneemt. Dan kan jij met een gerust hart bezig blijven met je bedrijf.

Wat moet ik allemaal regelen vóór de training?

Het is handig als de inhoud van je website klaar is. Hierbij gaat het om teksten, afbeeldingen en een logo. Zorg dat je ook een huisstijl hebt, zodat we weten welke kleuren we kunnen gebruiken. Ook een SEO-strategie is belangrijk, zodat je goed vindbaar bent in Google. En niet te vergeten: regel natuurlijk ook een domeinnaam voor je site. De gegevens daarvan mag je voor de training naar mij toe sturen. Dan kan ik WordPress vast installeren, zodat dat dat niet op de dag zelf hoeft. Daardoor heb je tijdens de training meer tijd over om te leren hoe WordPress werkt.

Webjuffie - foto FAQ