VIP training WordPress-website bouwen

Met de persoonlijke training van Webjuffie kan ook jij zelf je WordPress-website bouwen.

VIP training: leer hoe je zelf je website bouwt

Zit je al een tijdje aan te rommelen met je website? Je wilt er wat moois van maken, maar hoe eigenlijk? Je ziet altijd van die mooie sites die ook nog eens goed scoren in Google, maar je weet niet hoe je dat zelf ook kan doen. Misschien moet je het dan gewoon uitbesteden. Je wilt juist zo graag zélf je website bouwen. Dan heb je het zelf in de hand en kun je later nog eens wat dingen aanpassen als je dat wilt. Het is toch best ingewikkeld en het kost veel tijd. Al dat technische gedoe.

Weet je wat jij nodig hebt? Een Webjuffie. Want je kunt alles wel zelf willen uitzoeken, maar dan is je site over een jaar misschien nog niet af. En je hoeft helemaal niet te kiezen tussen alles zelf doen of alles uitbesteden. Tijdens de 1-op-1 VIP WordPress-training krijg je het beste van twee werelden: ik leer je hoe alles werkt, zodat jij er zelf mee aan de slag kunt. Met de SEO-training leer je namelijk hoe je je eigen SEO-strategie maakt voor je site en tijdens mijn WordPress-training leer je alles wat je nodig hebt om je eigen WordPress-website te bouwen. Zo heb je zelf de controle, met je eigen persoonlijke Webjuffies die je erbij helpen.

WordPress cursus, Zeist Utrecht

Je site bouwen samen met Webjuffie?

Een no-nonsenseaanpak, lekker concreet én gezellig.

Jouw VIP WordPress-training bij Webjuffie in Utrecht

€ 1.850 ex. btw

 • SEO-training van 2,5 uur via Zoom
 • WordPress-training in Zeist
 • Webjuffie template
 • Bonus website projectplanner
 • Inclusief koffie/thee en lunch
 • Hulp met aanmaken domeinnaam
 • Hulp met WordPress-installatie

€ 2.150 ex. btw

 • Alles uit de basistraining
 • SEO-training van 2,5 uur via Zoom
 • WordPress-training in Zeist
 • Online marketing sessie via Zoom (e.v.t. met Human Design)
 • Weggever pakket
 • Starten met e-mailmarketing
 • Bonus website projectplanner

HELEMAAL ZONDER ZORGEN AAN DE SLAG?

Voor € 26,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 600,- per jaar).
Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Enthousiaste ondernemers

Dé VIP training om zelf je WordPress-website te bouwen

Tijdens de VIP training leer je in twee dagen hoe je een website maakt met WordPress. Beide dagen kun je gewoon inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Op de eerste dag volg je online een zoomtraining over SEO bij een van mijn SEO-specialisten. Dit is namelijk onmisbaar als je een succesvolle site wilt. En gelukkig hoeft SEO niet moeilijk te zijn, want met deze 1-op-1-training leer jij alle ins en outs. De training is helemaal afgestemd op jouw site en bedrijf, dus je kunt supergericht aan de slag met je SEO-strategie en je SEO-teksten.

Op de tweede dag kom je naar mijn kantoor in Zeist voor de VIP 1-op-1 WordPress-training. Ik leg je alles uit over hoe WordPress werkt en hoe jij je site mooi vormgeeft. Alles wat je leert pas je gelijk toe. Je hebt dus dezelfde dag nog de basis van je website staan. Hoe handig is dat! En met alle kennis die je opdoet tijdens de training, kan je thuis zelfstandig verder werken. Zo boek je eindelijk vooruitgang. En je hebt helemaal zelf in de hand hoe je site wordt, omdat je hem zelf maakt. (Ja, echt! Je kunt het!)

Zelf je WordPress-website bouwen bij mij in Utrecht

De SEO-training volg je online via Zoom en duurt 2,5 uur. De VIP dag om zelf je WordPress-website te bouwen vindt plaats in Zeist, vlakbij Utrecht, op een locatie die makkelijk te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Deze training duurt van 10.00 tot 16.30 uur. En wil je voor de WordPress-training liever 2 losse dagdelen inplannen? Dan is dat in overleg ook gewoon mogelijk!

Durf jij het aan?

Natuurlijk! Met mijn begeleiding heb je straks een super toffe website waar je trots op bent.

De VIP training Zelf je WordPress-website bouwen: zo werkt het

Voordat we beginnen met de lesdag hebben we contact met elkaar via e-mail/telefoon. We plannen in wanneer je de beide trainingen wilt volgen en we hebben het over je bedrijf. Zo kunnen de SEO-specialist en ik ons vast voorbereiden op de trainingen. En ik zet van tevoren ook alvast een Webjuffie WordPress-template klaar voor de training. Dan hoef jij je daar op de dag zelf niet mee bezig te houden, zodat we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het ontdekken van WordPress zelf.

Alles voor je website vind je bij Webjuffie

Niet alleen ik moet me goed voorbereiden, jij ook. Een goede website is namelijk meer dan alleen een mooi design. Als je wilt dat je site goed zichtbaar is in de zoekmachines en jouw doelgroep aanspreekt, heb je een heldere strategie nodig.

Dit heb je minimaal nodig voordat je de VIP training gaat volgen

 • De SEO-strategie die je gemaakt hebt in de SEO-training.
 • Aansprekende SEO-teksten die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep én die zorgen dat je goed scoort in de zoekmachines.
 • Foto's.
 • Een logo.

Het is belangrijk om deze dingen geregeld te hebben voordat je je website wilt gaan maken, want alleen op die manier ga je de resultaten zien waar je op hoopt. En zodra je alles voor elkaar hebt, gaan we de training doen. Dan kunnen we namelijk doelgericht aan de slag en heb je écht een top website.

Heb je hulp nodig met de hosting van je website? Hier kan Webjuffie je ook bij helpen.

Veelgestelde vragen over de VIP WordPress-training om zelf je website te bouwen

Geen poespas, maar gewoon een gedegen aanpak die bij jou past. Dat is waar Webjuffie voor staat en dat mag je dus ook verwachten bij deze WordPress-training. Je krijgt privéles en we combineren mijn kennis met jouw eigen creativiteit, zodat je een topsite hebt.

 • De training is helemaal afgestemd op jouw kennis en wensen.
 • Je site wordt helemaal zoals jij wilt, want je hebt zelf de touwtjes in handen.
 • Je site is snel, gebruiksvriendelijk en conversiegericht.