WordPress-website in 1 dag

Ja, het kan écht, met de persoonlijke begeleiding en de unieke service van Webjuffie.

WordPress-website in 1 dag

Ja, het kan écht, met de persoonlijke begeleiding en de unieke service van Webjuffie.

Training WordPress-website bouwen

Een WordPress-website bouwen: je wilt het liever niet uit handen geven, maar zelf doen zie je ook niet echt zitten. Het is moeilijk, ingewikkeld en het kost veel tijd. Al dat technische gedoe.

Ingewikkeld? Nee joh. Kom gewoon bij mij, bij Webjuffie. Ik leg je precies uit hoe alles zit. Je gaat voor één dag weer terug naar de schoolbanken om je eigen WordPress-website te leren bouwen.

Wat levert deze training je op?

  • Supersnel een nieuwe WordPress-website, die je zelf gemaakt hebt. (Ja, je kunt het!)
  • Kennis om na de training zelfstandig verder te kunnen.
  • Een mooie locatie in Zeist, vlakbij Utrecht.
  • Een leuke dag.
  • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
  • Installatie WordPress en plug-ins is al gedaan.
  • Licenties voor 1 jaar inbegrepen, daarna € 119,00 excl. btw per jaar.

Hoe werkt het met de jaarlijkse licentie van € 119?

Voor de meeste plugins betaal je jaarlijks een bedrag. Normaal gesproken – als je zelf alle plugins los koopt – kost dat je bij elkaar zo’n € 550, maar via mij krijg je korting en betaal je maar € 119. Je krijgt elk jaar een factuur van mij voor dit bedrag. Als je wilt stoppen met je online cursusplatform heb je 1 maand opzegtermijn. Je moet dus 1 maand voordat de verlenging ingaat, bij mij laten weten dat je wilt stoppen. Mocht ik gaan stoppen met mijn bedrijf, dan probeer ik iemand te zoeken die mijn diensten van mij overneemt. Dan kan jij met een gerust hart bezig blijven met je cursusplatform.

Zelf je WordPress-website maken

Tijdens de training leer je in één dag hoe je een website maakt met WordPress. Ik leg je alles uit en je past het gelijk toe. Je hebt dus dezelfde dag nog de basis van je website staan. Hoe handig is dat! Bovendien heb je helemaal zelf in de hand hoe je site wordt. Aan het eind van de dag kijk jij vol trots naar je zelfgemaakte creatie.

Na de training heb je genoeg kennis om zelf verder te gaan. Maar ik laat je natuurlijk niet maar gewoon wat ronddobberen. Als je later nog vragen hebt of tegen problemen aan loopt, mag je het me gewoon laten weten. Dát is de unieke service van Webjuffie.

Als je na de training juist zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan je website, is de Webjuffie Strippenkaart perfect voor jou. Je hebt altijd beschikking over je Webjuf voor wijzigingen aan je site.

Weet je al hoe WordPress werkt? Of wil je juist zoveel mogelijk zelf doen aan je website? Wil je meer kennis van de techniek en weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Volg dan mijn Beaver Builder-training. Je gaat meer de diepte in en leert de fijne kneepjes van deze geweldige page builder.

WJ_Icoontje_Groep

Webjuffie voor de klas

Liever samen met anderen aan de slag met je WordPress-website? Dat kan natuurlijk ook. Dan vormen we gewoon een schoolklasje. Samen iets nieuws leren is namelijk gezellig én handig. Je leert van elkaars vragen en je doet ook nog eens inspiratie op bij elkaar. We werken in een klein groepje, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt van de juf.

Kosten € 449,00 excl. btw

Bestel je plek en je kunt gelijk via Ideal betalen.

VANWEGE CORONA IS HET NIET MOGELIJK OM DE GROEPSTRAINING TE VOLGEN. WEL KUN JE DE 1-OP-1 TRAINING BOEKEN.

Wissen
WJ_Icoontje_Induvidu

Je privé Webjuffie

Tijdens de individuele training heb je mij als je persoonlijke Webjuffie. Wat een luxe! We geven jouw website alle aandacht. En dat is lekker efficiënt, omdat we samen aan je site werken en niet steeds heen en weer hoeven te mailen over hoe je het wilt hebben. Heb je nog geen idee hoe je site eruit moet gaan zien? Dat is helemaal niet erg. Ik help je tijdens het hele proces.

Kosten € 699,00 excl. btw

Bestel hieronder een plek voor de privéles (van 10.00 - 17.00 uur) en dan neem ik gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

699,00 excl. btwIn winkelmand

Wil jij binnen één dag leren om zelf je WordPress-website te bouwen?

Wil je eerst meer info? Vraag het de juf!

De training Zelf je WordPress-website bouwen: zo werkt het

Voordat we beginnen met de lesdag hebben we contact met elkaar via e-mail zodat ik je alvast huiswerk kan opgeven. Jij moet er namelijk voor zorgen dat alles wat op de website moet komen – logo, tekst, afbeeldingen – van tevoren klaar is. Vind je het moeilijk om voor goede teksten of afbeeldingen te zorgen? Laat het me dan weten. Ik breng je in contact met mensen in mijn netwerk die deze dingen voor je kunnen regelen.

En dan de lesdag zelf. De training Zelf je WordPress-website bouwen vindt plaats in Zeist, vlakbij Utrecht, makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De training duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Ik heb koffie, thee en wat lekkers en zorg dat je tijdens de pauze geen honger hoeft te lijden.

Ik bereid mijn les natuurlijk ook goed voor. Ik zet alvast een lege WordPress-versie voor je klaar voordat we gaan beginnen. Zo maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van de dag. Je hebt dus alle tijd om te leren hoe WordPress werkt en om je website vorm te geven en te vullen.

Wil je gevonden worden in Google dan heb je goede SEO-teksten nodig die aan de hand van een SEO-zoekwoordenonderzoek worden gemaakt. Om een website te kunnen maken heb je ook een logo en een goede huisstijl nodig. Heb je hulp nodig met je SEO en/of je logo (huisstijl)? Zoek dan niet verder, ook hiermee kan Webjuffie je helpen.

Ik geef deze training ook incompany. Je krijgt dan een training die aangepast is op de wensen van jouw bedrijf en op de locatie van jouw keuze. Neem contact met me op voor de mogelijkheden en de prijzen.

Durf je het aan?

Natuurlijk durf je het. Met mijn begeleiding heb je straks een suptertoffe website waar je trots op bent.

Geen zin?

Wil je het bouwen van je WordPress-site toch liever uitbesteden? Dan doe ik alles gewoon voor je.