Een online cursus aanbieden

Heb je geen idee hoe? Ik wel! Als Webjuffie leer ik jou in één dag hoe het allemaal werkt.

Een online cursus aanbieden

Heb je geen idee hoe? Ik wel! Als Webjuffie leer ik jou in één dag hoe het allemaal werkt.

Training online academie maken

Wil je een online cursus aanbieden? Superleuk! Je moet alleen wel nog even een online academie bouwen. Zo gepiept toch? Je probeert eens wat en struint het hele internet af, maar gooit uiteindelijk toch gefrustreerd je laptop aan de kant. Het is allemaal gewoon te ingewikkeld.

Die goeie oude tijd, dat je op school zat en je precies werd uitgelegd hoe je iets moest doen, dat was toch best prima eigenlijk. Kon dat nu ook maar.

Nou, dat kan! Ik ben Webjuffie en ik leer je tijdens mijn training met Learndash hoe het allemaal werkt.

Wat krijg je

  • Genoeg basiskennis om zelf een online academie met Learndash te maken. Ja, écht! Met de juiste uitleg kan jij het ook.
  • Alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
  • Een mooie locatie in Soest, vlakbij Utrecht/Zeist.
  • Gezelligheid.
  • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
  • Installatie WordPress en plug-ins is al gedaan.
  • Licenties voor 1 jaar inbegrepen, daarna € 119,00 excl. btw per jaar.

Zelfs ná de training blijf ik gewoon jouw juf. Want een goede juf blijft haar leerlingen begeleiden tot ze het zelf kunnen. Dus als je nog vragen hebt, kun je altijd bij mij terecht. Dat maakt de trainingen van Webjuffie zo bijzonder.

Wil je na je training helemaal niet meer hoeven nadenken over je academie? Neem dan een Webjuffie Strippenkaart. Hiermee regel ik de aanpassingen en toevoegingen aan je leeromgeving.

Hoe werkt het met de jaarlijkse licentie van € 119?

Voor de meeste plugins betaal je jaarlijks een bedrag. Normaal gesproken – als je zelf alle plugins los koopt – kost dat je bij elkaar zo’n € 550, maar via mij krijg je korting en betaal je maar € 119. Je krijgt elk jaar een factuur van mij voor dit bedrag. Als je wilt stoppen met je online cursusplatform heb je 1 maand opzegtermijn. Je moet dus 1 maand voordat de verlenging ingaat, bij mij laten weten dat je wilt stoppen. Mocht ik gaan stoppen met mijn bedrijf, dan probeer ik iemand te zoeken die mijn diensten van mij overneemt. Dan kan jij met een gerust hart bezig blijven met je cursusplatform.

Is deze workshop nét niet wat je zoekt?

Dan heb ik ook nog wat andere opties voor je:

Weet je al het een en ander over Learndash? Kies dan voor de vervolgcursus Learndash, waarin we dieper ingaan op de techniek en de opmaak van je online training.

Weet je nog niks van Learndash, maar wil je liever een online cursus volgen in plaats van deze 1-daagse livetraining? Dat kan natuurlijk ook! In mijn online cursus leer je precies hetzelfde, maar dan in je eigen tijd vanuit je eigen huis. En ook hierbij krijg je persoonlijke begeleiding, want je mag je vragen aan me stellen in mijn besloten Facebook-groep.

WJ_Icoontje_Groep

Het schoolklasje van Webjuffie

Leer je liever samen met anderen? Dat snap ik helemaal. Je steekt altijd wat van elkaar op. En het is ook gewoon gezellig natuurlijk. De groepjes blijven wel klein, zodat iedereen goed bij de les blijft en de nodige aandacht krijgt. Samen leren jullie de basisvaardigheden over hoe je je online academie vormgeeft en hoe je je eigen cursusmateriaal toevoegt. Voor deze groepstraining verwacht ik dat je enige ervaring hebt met WordPress. Heb je dit niet? Geen probleem. Kies dan gewoon voor de individuele training.

Kosten € 350,00 excl. btw

Bestel je plek en je kunt gelijk via Ideal betalen.

VANWEGE CORONA IS HET NIET MOGELIJK OM DE GROEPSTRAINING TE VOLGEN. WEL KUN JE DE 1-OP-1 TRAINING BOEKEN. OF KIES VOOR DE ONLINE TRAINING.

Wissen
WJ_Icoontje_Induvidu

Privéles van Webjuffie

Wil je dat ik je persoonlijke Webjuffie ben? Kies dan voor de individuele training. Dit is vooral handig als je nog weinig tot niks weet over WordPress. Tijdens de privéles leggen we een degelijke basis, zodat je straks zelfstandig verder kunt. En al mijn aandacht is voor jou en jouw online cursus. Zo werken we super efficiënt. Samen maken we jouw online leeromgeving precies zoals jij hem hebben wilt. Heb je nog geen idee wat je wilt maken? Maak je geen zorgen. Ik help je bij alles, dus ook bij de vormgeving.

Kosten € 600,00 excl. btw

Bestel hieronder een plek voor de privéles (van 10.00 - 17.00 uur) en dan neem ik gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

600,00 excl. btwIn winkelmand

Zelf je online leeromgeving bouwen?

Wil je eerst meer info? Vraag het de juf!

De training Zelf je online academie bouwen: hoe gaan we het doen?

Voorafgaand aan de training hebben we contact met elkaar. Ik laat je dan even weten welk huiswerk je allemaal moet maken. Het is namelijk wel zo handig als de inhoud van je cursus al klaar is. Dan leer je op de dag zelf des te beter hoe de online academie werkt.

Samen zetten we alle teksten, afbeeldingen en video’s in de online academie. Heb je hulp nodig bij het maken van de inhoud? Meld je dan aan voor de online cursus ‘In vijf stappen jouw training online’. Hierin krijg je praktische handvatten om je eigen training zo goed mogelijk op te bouwen.

De training Zelf je online academie bouwen duurt één dag (van 10.00 - 17.00 uur) en vindt plaats in Soest, vlakbij Utrecht/Zeist. In overleg plannen we een dag in. Natuurlijk zorg ik tijdens de training voor koffie, thee, wat lekkers en een lunch.

Wil je dat ik een incompany-training kom geven bij je bedrijf? Dat kan ook gewoon. Ik kom naar de locatie van jouw keuze en pas de cursus aan aan het bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijzen hiervan? Neem dan gewoon even contact met me op.

Dus wil jij die online leeromgeving?

Schakel Webjuffie dan in voor de beste begeleiding en een mooi eindresultaat. Bestel snel je plaats voor een training, want ik sta te popelen om met jou te beginnen.

Woon je helemaal niet in de buurt?

Of wil je liever in je eigen luie stoel (of bank, of bed) leren hoe je je cursusomgeving bouwt? Volg dan de online training, zodat je lekker zelfstandig aan de slag kan.