Een online cursus aanbieden?

Heb je geen idee hoe je dat moet doen? Bij Webjuffie leer je in één dagdeel hoe het allemaal werkt.

Een online cursus aanbieden? Bij Webjuffie leer je in één dagdeel hoe het werkt.

Zelf aan de slag met Learndash

Training online academie maken

Wil je een online cursus aanbieden? Superleuk! Je moet alleen wel nog even een online academie bouwen. Zo gepiept toch? Je probeert eens wat en struint het hele internet af, maar gooit uiteindelijk toch gefrustreerd je laptop aan de kant. Het is allemaal gewoon te ingewikkeld.

Je bespaart jezelf een hoop tijd en ergernis als je wat hulp inschakelt. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Samen met mij leer je tijdens een 1-op-1 training precies hoe je een online academie bouwt met Learndash - hét platform voor online cursussen. Zo heb jij in korte tijd de basis staan voor je academie en heb je alle basiskennis in huis die je nodig hebt om zelfstandig verder te gaan.

De training

Wat krijg je allemaal?

 • Genoeg basiskennis om zelf een online academie met Learndash te maken. Ja, écht! Met de juiste uitleg kan jij het ook.
 • Alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
 • Les op een mooie locatie in Zeist, vlakbij Utrecht.
 • Gezelligheid.
 • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
 • De installatie van WordPress en de plugins is al gedaan, dus des te meer tijd om te leren hoe alles werkt.
 • Gratis toegang tot mijn online training Leardash, zodat je alle info weer altijd terug kunt lezen.
 • Licenties voor 1 jaar (daarna € 119 ex. btw per jaar).

Zelfs ná de training blijf ik gewoon jouw juf. Want een goede juf blijft haar leerlingen begeleiden tot ze het zelf kunnen. Dus als je nog vragen hebt, dan kun je me gewoon een mailtje sturen. Dat maakt de trainingen van Webjuffie zo bijzonder.

Wil je na je training helemaal niet meer hoeven nadenken over je academie? Neem dan een Webjuffie Strippenkaart. Hiermee regel ik de aanpassingen en toevoegingen aan je leeromgeving.

Webjuffie - training online academie maken

Liever in je eigen tempo?

Volg dan de online training en doe het lekker zelluf! Inclusief online coaching!

Learndash

Waarom een online academie met Learndash?

Ik heb ervoor gekozen om met Learndash te werken, omdat het hele goede en gebruiksvriendelijke software is. Er zijn veel mogelijkheden en er zijn vaak updates waardoor er weer nieuwe functionaliteiten bij komen. Maar er is meer:

 • Learndash is overzichtelijk.
 • Je kunt je leeromgeving steeds blijven uitbreiden met nieuwe cursussen, want er zit geen maximum aan.
 • Je kunt oneindig veel cursisten toevoegen en je hoeft niet per cursist een bedrag te betalen, zoals bij andere cursussoftware.
 • Er zijn mogelijkheden voor quizzen, certificaten en opdrachten.
 • Je ziet realtime hoe je cursisten het doen.
 • Je kunt Learndash gebruiken om een membershipsite te maken.
 • Omdat Learndash draait op WordPress, sluit het goed aan op je bestaande website.

Samen werken aan je academie

Zelf je online academie bouwen: hoe pakken we het aan?

Voorafgaand aan de training hebben we contact met elkaar. Ik heb namelijk wat gegevens van je nodig om alles te kunnen installeren op je domein. En ook jouw voorbereiding is van belang. Het is namelijk wel zo handig als de inhoud van je cursus al klaar is. En zorg ook voor een logo en huisstijlkleuren. Dit maakt het een stuk makkelijker om je leeromgeving vorm te geven. En hierdoor leer je op de dag zelf des te beter hoe de online academie werkt. Heb je je cursus nog niet af en heb je hulp nodig bij het maken van de inhoud? Meld je dan aan voor de online cursus In vijf stappen jouw training online. Hierin krijg je praktische handvatten om je eigen training zo goed mogelijk op te bouwen.

De training "zelf je online academie bouwen" duurt één dag (van 10.00 - 16.30 uur) en vindt plaats in Zeist, vlakbij Utrecht. Natuurlijk zorg ik tijdens de training voor koffie, thee, wat lekkers en een lunch.

Enthousiaste ondernemers

Individuele training

Kosten € 950 ex. btw

Alle aandacht voor jou

Kies deze training als:
Je weinig tot niets weet van WordPress.
Je een training op maat wilt.

Bij deze training krijg je GRATIS toegang tot mijn online cursus Learndash basis!

Wil jij die online academie?

Schakel Webjuffie dan in voor de beste begeleiding en een geweldig eindresultaat.

Veelgestelde vragen over de training

Hoe werkt het met de jaarlijkse licenties?

Voor de meeste plugins betaal je jaarlijks een bedrag. Voor het eerste jaar is dit al inbegrepen in de prijs van de training, maar daarna moet je normaal gesproken elke licentie apart verlengen en daarvoor betalen. Dat kost je dan zo’n € 550. Maar omdat je bij mij de training hebt gevolgd, krijg je een flinke korting. Je betaalt dan namelijk maar € 119 per jaar. Je krijgt elk jaar een factuur van mij voor dit bedrag.

Wat als ik wil stoppen met mijn online academie?

Als je wilt stoppen met je online cursusplatform heb je een opzegtermijn van 1 maand. Je moet dus 1 maand voordat de verlenging ingaat, bij mij laten weten dat je wilt stoppen.

Als ik zelf stop met mijn bedrijf, dan probeer ik iemand te zoeken die mijn diensten van mij overneemt. Dan kan jij met een gerust hart bezig blijven met je cursusplatform.

Wat moet ik allemaal regelen vóór de training?

Het is handig als de inhoud van je cursus klaar is en als je een logo hebt. Het is ook fijn als je al weet welke kleuren je wilt gaan gebruiken. Regel ook een domeinnaam waarop je je training wilt gaan aanbieden. De gegevens daarvan mag je alvast naar mij sturen, zodat ik WordPress en Learndash kan installeren. Dan hoeft dat niet op de dag zelf en heb je meer tijd om te leren hoe alles werkt.

Webjuffie - foto FAQ