Een online cursus aanbieden

Heb je geen idee hoe? Ik wel! Als Webjuffie leer ik jou in één dag hoe het allemaal werkt.

Een online cursus aanbieden

Heb je geen idee hoe? Ik wel! Als Webjuffie leer ik jou in één dag hoe het allemaal werkt.

Training online academie maken

Wil je een online cursus aanbieden? Superleuk! Je moet alleen wel nog even een online academie bouwen. Zo gepiept toch? Je probeert eens wat en struint het hele internet af, maar gooit uiteindelijk toch gefrustreerd je laptop aan de kant. Het is allemaal gewoon te ingewikkeld.

Die goeie oude tijd, dat je op school zat en je precies werd uitgelegd hoe je iets moest doen, dat was toch best prima eigenlijk. Kon dat nu ook maar.

Nou, dat kan! Ik ben Webjuffie en ik leer je tijdens mijn training met Learndash hoe het allemaal werkt.

Wat krijg je

  • Genoeg basiskennis om zelf een online academie met Learndash te maken. Ja, écht! Met de juiste uitleg kan jij het ook.
  • Alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
  • Een mooie locatie in Soest, vlakbij Utrecht/Zeist.
  • Gezelligheid.
  • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
  • Installatie WordPress en plug-ins is al gedaan.
  • Licenties voor 1 jaar inbegrepen, daarna € 119,00 excl. btw per jaar.

Zelfs ná de training blijf ik gewoon jouw juf. Want een goede juf blijft haar leerlingen begeleiden tot ze het zelf kunnen. Dus als je nog vragen hebt, kun je altijd bij mij terecht. Dat maakt de trainingen van Webjuffie zo bijzonder.

Wil je na je training helemaal niet meer hoeven nadenken over je academie? Neem dan een Webjuffie Strippenkaart. Hiermee regel ik de aanpassingen en toevoegingen aan je leeromgeving.

Weet je al het een en ander over Learndash? Dan kan je beter kiezen voor de vervolgcursus Learndash, waarin we dieper ingaan op de techniek en de opmaak van je online training.

WJ_Icoontje_Groep

Het schoolklasje van Webjuffie

Leer je liever samen met anderen? Dat snap ik helemaal. Je steekt altijd wat van elkaar op. En het is ook gewoon gezellig natuurlijk. De groepjes blijven wel klein, zodat iedereen goed bij de les blijft en de nodige aandacht krijgt. Samen leren jullie de basisvaardigheden over hoe je je online academie vormgeeft en hoe je je eigen cursusmateriaal toevoegt. Voor deze groepstraining verwacht ik dat je enige ervaring hebt met WordPress. Heb je dit niet? Geen probleem. Kies dan gewoon voor de individuele training.

Kosten € 350,00 excl. btw

Bestel je plek en je kunt gelijk via Ideal betalen.

Wissen
WJ_Icoontje_Induvidu

Privéles van Webjuffie

Wil je dat ik je persoonlijke Webjuffie ben? Kies dan voor de individuele training. Dit is vooral handig als je nog weinig tot niks weet over WordPress. Tijdens de privéles leggen we een degelijke basis, zodat je straks zelfstandig verder kunt. En al mijn aandacht is voor jou en jouw online cursus. Zo werken we super efficiënt. Samen maken we jouw online leeromgeving precies zoals jij hem hebben wilt. Heb je nog geen idee wat je wilt maken? Maak je geen zorgen. Ik help je bij alles, dus ook bij de vormgeving.

Kosten € 600,00 excl. btw

Bestel hieronder een plek voor de privéles (van 10.00 - 17.00 uur) en dan neem ik gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

600,00 excl. btwIn winkelmand

WJ_Icoontje_Groep

Schoolklasje van Webjuffie

Leer je liever samen met anderen? Dat snap ik helemaal. Je steekt altijd wat van elkaar op. En het is ook gewoon gezellig natuurlijk. De groepjes blijven wel klein, zodat iedereen goed bij de les blijft en de nodige aandacht krijgt. Samen leren jullie de basisvaardigheden over hoe je je online academie vormgeeft en hoe je je eigen cursusmateriaal toevoegt. Voor deze groepstraining verwacht ik dat je enige ervaring hebt met WordPress. Heb je dit niet? Geen probleem. Kies dan gewoon voor de individuele training.

Kosten € 350,00 excl. btw

Bestel je plek en je kunt gelijk via Ideal betalen.

Wissen
WJ_Icoontje_Induvidu

Privéles van Webjuffie

Wil je dat ik je persoonlijke Webjuffie ben? Kies dan voor de individuele training. Dit is vooral handig als je nog weinig tot niks weet over WordPress. Tijdens de privéles leggen we een degelijke basis, zodat je straks zelfstandig verder kunt. En al mijn aandacht is voor jou en jouw online cursus. Zo werken we super efficiënt. Samen maken we jouw online leeromgeving precies zoals jij hem hebben wilt. Heb je nog geen idee wat je wilt maken? Maak je geen zorgen. Ik help je bij alles, dus ook bij de vormgeving.

Kosten € 600,00 excl. btw

Bestel hieronder een plek voor de privéles (van 10.00 - 17.00 uur) en dan neem ik gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

600,00 excl. btwIn winkelmand

Zelf je online leeromgeving bouwen?

Wil je eerst meer info? Vraag het de juf!

De training Zelf je online academie bouwen: hoe gaan we het doen?

Voorafgaand aan de training hebben we contact met elkaar. Ik laat je dan even weten welk huiswerk je allemaal moet maken. Het is namelijk wel zo handig als de inhoud van je cursus al klaar is. Dan leer je op de dag zelf des te beter hoe de online academie werkt.

Samen zetten we alle teksten, afbeeldingen en video’s in de online academie. Heb je hulp nodig bij het maken van de inhoud? Meld je dan aan voor de online cursus ‘In vijf stappen jouw training online’. Hierin krijg je praktische handvatten om je eigen training zo goed mogelijk op te bouwen.

De training Zelf je online academie bouwen duurt één dag (van 10.00 - 17.00 uur) en vindt plaats in Soest, vlakbij Utrecht/Zeist. In overleg plannen we een dag in. Natuurlijk zorg ik tijdens de training voor koffie, thee, wat lekkers en een lunch.

Wil je dat ik een incompany-training kom geven bij je bedrijf? Dat kan ook gewoon. Ik kom naar de locatie van jouw keuze en pas de cursus aan aan het bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijzen hiervan? Neem dan gewoon even contact met me op.

Dus wil jij die online leeromgeving?

Schakel Webjuffie dan in voor de beste begeleiding en een mooi eindresultaat. Bestel snel je plaats voor een training, want ik sta te popelen om te beginnen.

Toch niet zo'n zin om zelf te bouwen?

Ervaar het ultieme gemak van Webjuffie. Laat je online leeromgeving door mij bouwen, zodat je er zelf geen werk van hebt. Hoe fijn is dat!

Nina de Korte

Een online programma was voor mij dé manier om meer mensen te kunnen helpen, zonder dat ik van afspraak naar afspraak zou moeten rennen. Qua lesstof en content wist ik het prima, maar hoe je een academie inricht qua techniek...waar moet je beginnen? Je moet een subdomein regelen, een plug-in voor het leersysteem, een plug-in voor je productaanbod, een plug-in zodat klanten met iDeal kunnen betalen. Ik had het waarschijnlijk wel zelf gekund, maar dan was ik er twee weken mee bezig geweest. Esther van Webjuffie heeft alles voor mijn academie ingericht. Op de dag van de training stond alle infrastructuur goed. In groepsverband leerde ze ons op een rustig tempo hoe we onze academie konden vullen en vormgeven. Aanrader!! 

Academy OutoftheGrey

Nina de Korte

OutoftheGrey

Esther van der Knaap

Ook voor het bouwen van mijn Academy, was Esther mijn Webjuffie en partner in crime. Door een strakke voorbereiding en effectief werken op de dag zelf, hadden we binnen een dag een heel stevige basis staan, die ik zelf verder af kon maken. Een dag later kon mijn Academy al live gaan. Mocht jij ook een Academy willen bouwen, maar dat niet alleen willen doen, beveel ik je Webjuffie van harte aan!

Academy Onderwijswereld-PO

Esther van der Knaap

Onderwijswereld-PO

Cisca Stasse

Het stond al zo lang op de planning om mijn kennis vorm te geven in online trainingen, maar ik hikte tegen de rompslomp aan, de techniek, de vele mogelijkheden en aanbieders. Dus schoof ik het weer voor me uit. Tot ik het aanbod van Webjuffie voorbij zag komen. In een dag kreeg ik samen met twee andere ondernemers de basis aangeleerd en daarna kon ik zelf verder de lessen vullen. Het is me gelukt om in een maand tijd mijn eerste online training live te hebben in de look en feel van mijn website.  Wil jij ook je trainingen online aan gaan bieden en zie je op tegen de techniek en alles hieromheen. Esther neemt precies zoveel uit handen als jij wilt, je leert zelf precies zoveel als je nodig hebt en Esther staat altijd voor je klaar om je verder te helpen of vragen te beantwoorden.

Online Academie Jij Onderneemt Het

Cisca Stasse

Jij Onderneemt Het