Yes! Je online cursus is af!

Nu moet hij nog online. Maar hoe dan? Met Webjuffie leer je hoe het allemaal werkt.

Training online academie maken

Wil je een online cursus aanbieden? Slimme zet! Je moet alleen wel nog even een online academie bouwen. Zo gepiept toch? Of heb je net bijna je laptop door het raam gegooid omdat je er na al dat gegoogel en gepruts nog steeds niet uit komt? Je mag het gewoon toegeven hoor. Ik snap het helemaal. En je bent niet de eerste.

Je bespaart jezelf een hoop tijd en ergernis als je wat hulp inschakelt. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Samen met mij leer je tijdens een training precies hoe je een online academie bouwt met LearnDash – hét platform voor online cursussen. Zo heb jij in korte tijd de basis staan voor je academie en heb je alle basiskennis in huis die je nodig hebt om thuis zelfstandig verder te gaan.

zelf online academie maken

Maak het jezelf makkelijk!

Bouw je online academie samen met Webjuffie! Neem contact op voor meer informatie.

Waarom een online academie met LearnDash?

Voor online leeromgevingen werk ik altijd met LearnDash, omdat het hele goede en gebruiksvriendelijke software is. Er zijn veel mogelijkheden en er zijn vaak updates waardoor er weer nieuwe functionaliteiten bij komen. Maar er is meer:

 • LearnDash is overzichtelijk.
 • Je kunt je leeromgeving steeds blijven uitbreiden met nieuwe cursussen, want er zit geen maximum aan.
 • Je kunt oneindig veel cursisten toevoegen en je hoeft niet per cursist een bedrag te betalen, zoals bij andere cursussoftware.
 • Er zijn mogelijkheden voor quizzen, certificaten en opdrachten.
 • Je ziet realtime hoe je cursisten het doen.
 • Je kunt LearnDash gebruiken om een membershipsite te maken.
 • Omdat LearnDash draait op WordPress, sluit het goed aan op je bestaande website.
 • Je hebt je online academie niet bij een externe partij staan, maar hebt alles zelf in beheer.

Zelf je online academie maken met de training van Webjuffie

Tijdens deze training leer je in 1 dag (of 2 dagdelen) om een online academie te bouwen. Dan doen we bij mij op kantoor in Zeist, bij Utrecht. En het mooie is: je krijgt privéles, dus we doen alles op jouw tempo en er is alle ruimte voor je vragen. De installatie van WordPress, LearnDash en de andere plugins doe ik van tevoren, dus dan heb je op de dag zelf des te meer tijd om te leren hoe alles werkt. We gaan hands-on aan de slag: je leert hoe LearnDash en WordPress werken en je ziet ook gelijk je online academie ontstaan. Na deze trainingsdag is de basis klaar en kan je thuis zelfstandig verder werken. En als je toch nog vragen hebt, mag je me dat gewoon laten weten.

Wat krijg je allemaal?

 • Genoeg basiskennis om zelf een online academie met LearnDash te maken. Ja, écht! Met de juiste uitleg kan jij het ook.
 • Alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
 • Les op een mooie locatie in Zeist, vlakbij Utrecht.
 • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
 • Gratis toegang tot mijn online training LearnDash, zodat je alle info altijd weer terug kunt lezen.

Wil jij die online academie?

Schakel Webjuffie dan in voor de beste begeleiding en een geweldig eindresultaat.

De training: je online academie bouwen bij mij in Utrecht

De training Zelf je online academie bouwen duurt één dag (van 10.00 - 16.30 uur) en vindt plaats in Zeist, vlakbij Utrecht. Natuurlijk zorg ik tijdens de training voor koffie, thee, wat lekkers en een lunch. En als je liever 2 losse dagdelen wilt inplannen in plaats van 1 hele dag, dan is dat in overleg ook gewoon mogelijk.

Na de training heb je genoeg kennis om zelf verder te gaan, maar als je toch ergens tegen aanloopt, laat je natuurlijk niet maar gewoon wat aanmodderen. Je kunt nog gewoon bij me terecht als je vragen hebt.

Webjuffie: alles voor je bedrijf onder 1 dak

Een online cursus aanbieden is niet makkelijk. Dat heb je zelf vast al gemerkt. Alleen de cursus zelf is al heel veel werk. Lesmateriaal, video’s… het is een flinke klus. En dan de rest nog: een salespagina, een marketingplan, een e-mailfunnel. Vraag je je af hoe je dat allemaal moet doen?

Geen stress! Webjuffie helpt je vrijwel met elk aspect van je bedrijf. Ik ben er voor je website en je online academie, en voor de andere dingen schakelen we andere experts in met wie ik altijd samenwerk. Of je nu hulp nodig hebt bij de inhoud van je training, bij het maken van video’s of bij SEO, wij helpen je erbij. Jij laat mij weten wat je plannen zijn, en dan maken we samen een plan van aanpak. Ik schakel de juiste mensen in, bewaar het overzicht en zorg dat alles geregeld wordt. Zo heb jij rust in je hoofd, een goed plan, en is alles wat met je online cursus te maken heeft goed op elkaar afgestemd.

Enthousiaste ondernemers

Maak samen met Webjuffie een succes van je online bedrijf

Individuele training

€ 1.350 ex. btw
 • Live 1-op-1 Learndash-training in Zeist
 • Alle aandacht voor jou
 • Training op maat
 • De live training is inclusief koffie, thee en lunch
 • installatie van WordPress door Webjuffie
 • Gratis toegang online training
 • Kan tegen meerprijs uitgebreid worden met hulp bij de inhoud van je online training, e-mailmarketing en/of hulp bij video's
zelf online academie maken

HELEMAAL ZONDER ZORGEN AAN DE SLAG?

Voor € 26,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 600,- per jaar).
Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Veelgestelde vragen over de training

Geen poespas, maar gewoon een gedegen aanpak die bij jou past. Dat is waar Webjuffie voor staat en dat mag je dus ook verwachten bij deze training. Je krijgt privéles en we combineren mijn kennis met jouw eigen creativiteit, zodat je straks een online academie hebt die goed in elkaar zit én er tof uitziet.

 • De training is helemaal afgestemd op jouw kennis en wensen.
 • Je academie wordt helemaal zoals jij wilt, want je hebt zelf de touwtjes in handen.
 • Je academie is snel, gebruiksvriendelijk en conversiegericht.