Gewoon lekker goed vindbaar in Google

Meer klanten met een goede SEO- en onlinemarketingstrategie.

SEO en online marketing

Pling! Weer een mail van een potentiële klant. Pling! Weer een offerteaanvraag. Dat willen we allemaal wel! Daarom is een site die goed scoort in Google de basis van je bedrijf. Dát is namelijk hoe nieuwe klanten je vinden. Want geef maar toe, even googelen is een van de eerste dingen die je doet als je iets zoekt, toch? Met een goede strategie voor SEO en voor je online marketing is de kans groter dat je op de eerste pagina van Google terechtkomt en meer klanten scoort. Alleen… je hebt geen idee hoe je dat doet…

SEO en online marketing bij Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Webjuffie: alles voor SEO en online marketing onder één dak

SEO en online marketing, dat is echt een vak apart. Maar het is onlosmakelijk verbonden met het bouwen van je website. Als ik een site voor je bouw zonder dat we hier rekening mee houden, weet je zeker dat je site niet gaat opleveren waar je op hoopt. En dat is zonde van je tijd en je geld. Daarom heb ik specialisten om me heen verzameld die precies weten wat er nodig is om van jouw site een succes te maken. Van zoekwoordenonderzoek tot SEO-blogs schrijven.

De mogelijkheden voor SEO en online marketing

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Zoekwoordenonderzoek

Ontdek welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt in Google, zodat jij meer relevante bezoekers op je site krijgt.

SEO-teksten

Laat SEO-teksten schrijven voor je site of krijg steeds nieuwe content door blogs te laten schrijven. Zo ben jij veel beter vindbaar.

SEO-training

Leer zélf hoe SEO werkt. Je ontdekt hoe je hoger scoort in Google, hoe jij jouw website verbetert en hoe je je bereik laat groeien.

Altijd SEO en online marketing op maat

Ik snap het helemaal als je een beetje in paniek raakt van alle opties. Daarom bespreken we samen wat je wilt bereiken met je site en wat er allemaal nodig is om dat te realiseren. Je hoeft het namelijk niet allemaal zelf uit te zoeken. Je krijgt van mij advies, we maken een plan en ik verbind je aan de specialisten die het beste bij je passen. Zo krijg jij overzicht en rust in je hoofd.

We maken altijd een plan dat past bij wat jij nodig hebt. Want misschien is het voor jou genoeg om een zoekwoordonderzoek te laten doen en teksten te laten schrijven. Of misschien wil je het juist zelf kunnen en een training krijgen van een van de specialisten. Bij Webjuffie kan dat gewoon, want het is fijn als je ook zélf dingen kunt. Op basis van jouw wensen krijg je van mij advies en stel ik een pakket voor je samen met wat je je nodig hebt. En wil je je pakket later toch uitbreiden? Kan altijd. ‘Flexibel’ is my middle name. Webjuffie groeit met je mee.

SEO online marketing

Is het tijd voor een goede SEO- en onlinemarketingstrategie?

Neem contact met me op voor een plan van aanpak dat precies past bij jouw bedrijf.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Webjuffie neemt je dingen uit handen, maar leert jou ook hoe je bepaalde dingen zelf kunt doen.