SEO strategie

Meer klanten, omdat jij goed vindbaar bent met een strategie.

SEO maakt jou goed vindbaar voor klanten

Pling, pling, pling! De ene na de andere aanvraag plopt je mailbox binnen. Dat wil jij toch ook? Daarom is een site die goed vindbaar is in Google een belangrijk onderdeel. Dat is de manier waarop klanten jou vinden. Want hoe makkelijk is het om even snel te googelen als je iets nodig hebt?  

Om dat voor elkaar te boksen is een SEO strategie onmisbaar. Dan is de kans groter dat je op de eerste pagina van Google terecht komt. En dus meer klanten eraan overhoudt. Maar hoe. Hoe zet je een strategie neer waar je verschil mee maakt?

Maak in één keer van jouw website een succes met Webjuffie®

Bij het bouwen van jouw website houd ik natuurlijk al rekening met de technische kant van SEO. Anders weet je zeker dat het je niet oplevert waar je op hoopt. En dat is zonde voor ons allebei. Dus als je het in één keer goed wil aanpakken, laat je SEO ook aan de voorkant van je website zien. En daarom werk ik samen met specialisten. Zij weten precies wat er nodig is om jouw website hoog in Google te laten komen. Waar heb je behoefte aan? Wat past er bij jouw doel? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Zodat jij alles uit je website haalt en meer klanten aantrekt. 

De mogelijkheden voor SEO

Alleen af te nemen als aanvulling bij het laten bouwen van een website of online leeromgeving.

Zoekwoordenonderzoek

Ontdek welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt in Google. Dat is namelijk de eerste stap naar meer klanten.

SEO-teksten

Laat SEO-teksten schrijven voor je website of krijg maandelijks steeds weer nieuwe content door jouw blogs te laten schrijven. Zo ben jij veel beter vindbaar.

SEO-training

Leer zelf hoe SEO werkt. En ontdek hoe jij beter vindbaar wordt in Google, zelf jouw website verbeter en je bereik laat groeien.

Kies waar jij behoefte aan hebt

Elke website is anders en elke behoefte is persoonlijk. Daarom kies je gewoon wat het beste bij jou past. En daar help ik je natuurlijk graag bij. In een afspraak met mij deel je jouw ideeën en geef ik je mijn advies. Dan hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken. 

Als het goed voor je voelt, koppel ik je aan één van de specialisten en tadaaa: jij hebt rust en overzicht in je hoofd. Want je weet nu dat het goed komt.  

SEO online marketing

Is het tijd voor een sterke SEO-strategie

Samen maken we een plan waar jij op vertrouwt.

Jouw samenwerking met Webjuffie®

Dat is zonder gedoe. Een open communicatie en werken vanuit vertrouwen. Zodat we samen toewerken naar het beste resultaat.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Jouw behoefte en groei is mijn prioriteit.
  • Jouw zorgen neem ik uit handen, maar ik leer je ook hoe jij zelfstandig sleutelt aan de site.