Je online academie laten bouwen in Learndash

Heb je geen idee hoe je dat allemaal moet regelen? Webjuffie helpt je bij het hele proces.

Je online cursus aanbieden

Je wilt een online academie voor je online cursus. Maar eerlijk? Waar moet je in vredesnaam beginnen? Er komt zoveel bij kijken. Want je moet de cursus maken, de online academie bouwen, een marketingstrategie bedenken, een salespage schrijven. En misschien ook een e-mailfunnel?

*zucht* Begint het je al te duizelen? Hoe ga je dat allemaal doen? En waar haal je de tijd überhaupt vandaan?

Maar ja, al die plannen. Al die ideeën. Je wilt er toch echt iets mee doen! Hoe heerlijk is het dan als iemand anders al die technische toestanden voor je regelt? En die je óók helpt met de rest. Zodat jij overzicht krijgt, rust voelt én daadwerkelijk stappen zet naar je eigen online academie.

Een online academie laten bouwen door Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Webjuffie beweegt mee met wat jij wilt en levert altijd maatwerk.

Maak een succes van je online training

Wil je echt aan de slag? Niet nog maanden aanmodderen, maar juist je doelen bereiken? Met Webjuffie heb jij straks een online training die goed in elkaar zit en een online academie die draait als een tierelier. Je krijgt deskundig advies, hulp bij het structureren van alles wat er moet gebeuren, en een online academie die past bij jouw bedrijf.

Verkoop meer via de webshop op je online academie

Bij een online academie hoort natuurlijk ook een webshop. Anders kunnen jouw toekomstige cursisten je cursus niet kopen. Als jouw Webjuffie zorg ik ervoor dat je webshop overzichtelijk is voor je klanten en altijd goed werkt. En je kunt ook extraatjes toevoegen aan je webshop, zoals een masterclass, een e-book of een extra coachsessie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Die leuke extra’s kun je ook aanbieden als kassakoopje bij de online cursus die je verkoopt. Daarvoor werk ik met CartFlows. Een kassakoopje bied je aan tijdens het verkoopproces, als je klant al bijna gaat afrekenen. Dit is een goed moment om nog een mooi aanbod te doen; een leuk koopje dat past bij het product dat je klant koopt, en dan ook nog eens voor een leuke prijs. Hiermee zorgen we ervoor dat je op een laagdrempelige manier meer omzet draait én dat je je klanten blij maakt met jouw producten.

Ook hulp bij de andere onderdelen van je online academie

Webjuffie is méér dan alleen de techniek. Je kunt niet alleen je online academie door mij laten bouwen, maar ik help je ook met alles eromheen. Vraag je je bijvoorbeeld af hoe je de inhoud van je cursus moet ontwikkelen? Wil je een e-mailfunnel? Wil je video’s maken voor je leeromgeving? Dan breid je je pakket eenvoudig uit met de add-ons van Webjuffie, zodat jij kan gaan knallen met je cursus. Je kiest gewoon de extra’s die jij wilt. Zo stellen we het pakket voor jouw online academie helemaal op maat samen voor een prijs die bij jou past.

Voor de add-ons werk ik samen met andere specialisten. En daar zitten ook onderwijskundigen bij om jou te helpen met het creëren van de inhoud van je online training. Want een online cursus ontwikkelen is vaak moeilijker dan je denkt! De onderwijskundigen zijn gespecialiseerd in het inhoudelijk en didactisch ontwikkelen van cursusmateriaal voor online trainingen en denken ook met je mee over de doelgroep, video’s en de juiste leermethodes. Ze helpen jou stap voor stap om de inhoud van je online training vorm te geven aan de hand van onderwijskundige principes.

Het mooie van Webjuffie: of je het nu groots wilt aanpakken of juist klein wilt beginnen, we kiezen altijd wat het beste bij jou past. Webjuffie groeit met je mee.

Online academie laten bouwen

Alles voor je academie op 1 plek

Maak samen met Webjuffie een succes van je online business!

Een online academie laten bouwen met WordPress en LearnDash

Nu nog de vraag: met welke software ga je je online academie laten bouwen? Ik werk altijd met WordPress in combinatie met LearnDash vanwege de enorme voordelen:

 • Je kunt oneindig veel cursussen kwijt in je leeromgeving.
 • Er is geen grens aan het aantal gebruikers voor je cursussen.
 • Je kunt toetsen en certificaten toevoegen.
 • Je kunt de voortgang van je cursisten bijhouden.
 • Je online academie sluit naadloos aan op je bestaande website.
 • Je hebt een handig betaalsysteem dat werkt met Mollie.
 • Je betaalt geen hoge maandbedragen.
 • Je hebt je online academie zelf in beheer en niet bij een externe partij.

Je online academie laten bouwen: zo pakken we het aan

We hebben altijd eerst contact met elkaar. We kunnen bellen, mailen of zoomen, en als je in de buurt woont kom je gewoon even langs bij mij op mijn kantoor in Zeist. We bespreken wat je allemaal wilt, wat ik voor je kan doen en welke Webjuffies je kunnen helpen met alles rondom je online training. Dan maken we een plan van aanpak gebaseerd op wat jij nodig hebt. Geen poespas, geen overbodige dingen. Gewoon een strak plan dat werkt en dat we gaandeweg aanpassen als dat nodig is. Zodat jij overzicht hebt, meer tijd overhoudt voor je bedrijf en uiteindelijk een online academie hebt om trots op te zijn.

Geen velden gevonden.

Enthousiaste ondernemers

De mogelijkheden voor jouw online academie

In LearnDash kan je oneindig veel online programma’s toevoegen. Uitbreiden kan dus altijd!
Maar de 2 pakketten hieronder gelden voor één programma.

Neem contact op, dan maak ik een offerte op maat voor je!

vanaf € 1.850 ex. btw

Dit pakket is perfect voor jou als je tot in de kleine letters helder hebt hoe je jouw online programma gaat inrichten en verkopen. En je alleen nog maar een online academie nodig hebt.

Vanaf € 1.850 ex. btw heb je een complete online academie die past bij jouw onderneming. De eerste stap is gezet en de stevige basis staat. Nu kan jij je verder focussen op de strategie voor de verkoop van het online programma.

Wat zit er in het pakket?

Helemaal zonder zorgen aan de slag?

Voor € 26,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 600,- per jaar). Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

vanaf € 5.500 ex. btw

Dit pakket plus is perfect voor jou als je van het ontwikkelen van een online programma tot het verkopen ervan extra hulp van de diverse specialisten kan gebruiken.

Vanaf € 5.500 ex. btw ben je klaar om te knallen. Want met hulp van mij, de online business expert / e-mailmarketing specialist, de leerexpert en de technisch VA pak je het in één keer goed aan.

Wat zit er in het pakket?

Helemaal zonder zorgen aan de slag?

Voor €37,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 1.000,- per jaar). Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Samen maken we jouw online academie compleet

De pakketten breid je uit met het aanbod van specialisten waarmee ik werk. Heb je hulp nodig bij het schrijven van de inhoud van je online programma? Of wil je begeleiding bij het verkopen van jouw online programma met e-mailmarketing? Het kan allemaal!

De mogelijkheden voor jouw online academie

In LearnDash kan je oneindig veel online programma’s toevoegen. Uitbreiden kan dus altijd! Maar de 2 pakketten hieronder gelden voor één programma. Met keuze uit het basispakket of het compleetpakket +.

Neem contact op, dan maak ik een offerte op maat voor je!

vanaf € 1.850 ex. btw

Dit pakket is perfect voor jou als je tot in de kleine letters helder hebt hoe je jouw online programma gaat inrichten en verkopen. En je alleen nog maar een online academie nodig hebt.

Vanaf € 1.850 ex. btw heb je een complete online academie die past bij jouw onderneming. De eerste stap is gezet en de stevige basis staat. Nu kan jij je verder focussen op de strategie voor de verkoop van het online programma.

 • WordPress CMS

  Webjuffie bouwt jouw online academie op een website met WordPress.

 • LearnDash

  Om een online academie te kunnen creëren, gebruiken we de plugin LearnDash.

 • WooCommerce

  Webjuffie bouwt een webshop (webwinkel) met WooCommerce om te verkopen.

 • Webdesign in bestaande huisstijl

  Webjuffie laat de academie aansluiten bij jouw huidige huisstijl.

 • 1 programma / cursus / training

  Jij levert de content aan en Webjuffie verwerkt dit in de online academie.

 • 10 lessen / hoofdstukken / modules

  De training mag maximaal uit 10 lessen bestaan. Jij levert de content aan.

 • 5 onderwerpen per les / hoofdstuk / module

  De lessen mogen maximaal 5 onderwerpen bevatten. Jij levert de content aan.

 • Bonus: online training LearnDash

  Je krijgt "lifetime" toegang tot de online training LearnDash basis.

 • Bonus: mini cursus privacyinstellingen Vimeo

  Je krijgt "lifetime" toegang tot de mini cursus Privacyinstellingen Vimeo.

 • Twee feedbackrondes

  Zodra Webjuffie klaar is met bouwen, krijg jij 2 correctierondes.

 • Doorlooptijd van 3 maanden

  Het streven is om binnen 3 maanden na de ondertekening van de offerte, de online academie live te zetten. Deze termijn geldt voor ons beiden.

Helemaal zonder zorgen aan de slag?

Voor € 26,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 600,- per jaar). Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

vanaf € 5.500 ex. btw

Dit pakket is perfect voor jou als je van het ontwikkelen van een online programma tot het verkopen van jouw online programma extra hulp kan gebruiken.

Vanaf € 5.500 ex. btw ben je klaar om te knallen. Want met hulp van mij, de online business expert / e-mailmarketing specialist, de leerexpert en de technisch VA pak je het in één keer goed aan. Want:

 • jouw online academie wordt voor je gebouwd, dus voordat je het weet staat die klaar voor gebruik
 • jij leert met online trainingen, onze coaching en praktische stappenplannen alles over het ontwikkelen, verkopen en aanpassen van over jouw academie, zodat je straks zelfstandig verder groeit

Het resultaat? Jouw online programma sterk staat en jij verdient geld met jouw waarde.

 • Alles uit het laten doen pakket

  Voor dit pakket gelden alle opties uit het basispakket.

 • Inhoud voor je online programma bepalen

  "Lifetime" toegang tot de online training + 1,5 uur coaching met leerexpert Lylous.

 • Online business sessie via Zoom 90 min.

  Samen met de online business expert Ilse ga je jouw strategie bepalen (e.v.t ook afgestemd op je Human Design profiel).

 • Online marketing sessie via Zoom 75 min.

  Samen met de online business expert Ilse ga je jouw marketing route bepalen (e.v.t ook afgestemd op je Human Design profiel).

 • Basisinrichting CartFlows en WP Fusion

  Webjuffie maakt 1 gepersonaliseerde checkout- en 1 bedankpagina met CartFlows. Door de technisch VA wordt de basisinrichting van WP Fusion voor je klaargezet en je MailBlue account wordt gekoppeld.

 • Early Bird pakket

  Een serie van 6 mails als template klaargezet door de technisch VA en leer via het digitale pakket hoe je dit zelf doet.

 • E-mailmarketing pakket + toegang online basiscursus

  Inrichting van je MailBlue / AC account met 1 nieuwsbrief en inschrijfformulier door de technisch VA. Toegang tot de online training basiscursus MailBlue/AC en de online training starten met e-mailmarketing.

 • Nieuwsbrief pakket

  Dit digitaal pakket bevat tips en inspiratie voor het versturen van een nieuwsbrief/inspiratiemail.

 • Verkoop en toegang pakket

  Inrichting automatisering die start na verkoop - inrichting door de technisch VA. Toegang digitaal pakket, zodat je leert hoe je dit zelf kan doen.

 • Startpakket salespagina

  Met dit online pakket leer je hoe je een betere salespagina kunt maken voor de verkoop van je online programma's.

 • VA support uren

  Je krijgt 3 VA support uren op het gebied van e-mailmarketing.

 • Bonus: stappenplan de beste cursusvideo's maak je zo

  Je krijgt "lifetime" toegang tot het stappenplan om je beste cursusvideo's te maken.

 • Bonus: stappenplan hoe verkoop jij je online training

  Je krijgt "lifetime" toegang incl. content inspiratie voor social media met 12 tips.

 • Doorlooptijd van 4 maanden

  Het streven is om binnen 4 maanden na de ondertekening van de offerte, de online academie live te zetten. Deze termijn geldt voor ons beiden.

Helemaal zonder zorgen aan de slag?

Voor €37,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. € 1.000,- per jaar). Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Samen maken we jouw online academie compleet

De pakketten breid je uit met het aanbod van specialisten waarmee ik werk. Heb je tips nodig voor het opnemen van video’s? Of hulp bij het schrijven van de inhoud van je online programma? Of wil je begeleiding bij het verkopen van jouw online programma met e-mailmarketing? Het kan allemaal!

Veelgestelde vragen over het laten bouwen van je online academie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

 • Je hebt altijd inzicht in het bouwproces.
 • Je online academie is op maakt gemaakt voor jou.
 • Je kunt je pakket altijd uitbreiden als je extra hulp nodig hebt bij je online cursus.