Jouw Moodle-leeromgeving

Ontdek de vele mogelijkheden van een Moodle-leeromgeving: voor een mooie en interactieve e‑learning.

Maak je e-learning met Moodle

Stel je eens voor hoe handig het is als je nieuwe werknemers niet een voor een hoeft in te werken. Want jij doet dat gewoon online. En hoe fijn is het wanneer je als onderwijsinstelling je digitale leeromgeving helemaal in eigen beheer hebt? En dat zonder hoge kosten voor licenties. Ook als je online trainingen verkoopt aan je klanten is Moodle een geweldige keus. Wat voor bedrijf of organisatie je ook bent, een digitale leeromgeving biedt je eindeloos veel kansen en mogelijkheden. Maar hoe pak je dat aan? Wat kan er allemaal? Ontdek hoe je je cursussen tot grote hoogtes brengt met een Moodle-leeromgeving.

Waarom Moodle?

Moodle is een ontzettend veelzijdig platform om e-learnings mee te maken. Het verschil met de ‘standaard’ online leeromgeving van LearnDash? Moodle is een stuk geavanceerder en geschikt voor kleine én grote e-learnings. Met Moodle heb je de mogelijkheden voor een interactieve leeromgeving: communiceer met cursisten, beoordeel hun opdrachten en voeg allerlei leuke dingen toe, zoals quizzen, presentaties en forums. Het is ook eenvoudig om de voortgang van de cursisten bij te houden. Vrijwel alles wat je wilt realiseren in je e-learning is haalbaar met Moodle.

Moodle: voor grote en kleine bedrijven

Moodle biedt bijzonder veel mogelijkheden en wordt vooral gebruikt door onderwijsinstellingen, kleine en grote MKB’ers, en grote bedrijven. Maar door al die mogelijkheden is het ook lastig om ermee om te gaan. Want Moodle is best moeilijk om te doorgronden als je er voor het eerst mee gaat werken. Daarom is een beetje hulp geen overbodige luxe.

Ontdek de mogelijkheden voor een Moodle-leeromgeving

Voor het inrichten van je Moodle-omgeving en voor Moodle-trainingen werk ik samen met met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Dit bedrijf weet alles over de software, de plugins, de opties en de vormgeving. Je kunt via Webjuffie ook hulp krijgen bij de ontwikkeling van je van e-learning. Zo krijg jij een Moodle-omgeving met een training die precies past bij jou en je bedrijf.

Omdat de mogelijkheden van Moodle eindeloos zijn en alles af te stemmen is op jouw bedrijf, kan ik geen standaard prijzen noemen voor het bouwen van een leeromgeving. Een Moodle-omgeving is altijd maatwerk. Bel of mail me gewoon met je plannen en dan kijken we samen wat het beste bij je past.

Moodle-trainingen Utrecht

Kies je voor Moodle of voor LearnDash?

Lees meer over de verschillen tussen beide platformen.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.