Maak je e-learning met Moodle

Ontdek de vele mogelijkheden van een Moodle-leeromgeving: voor een mooie en interactieve e‑learning.

Jouw Moodle-leeromgeving

Stel je eens voor hoe handig het is als je nieuwe werknemers niet een voor een hoeft in te werken. Want jij doet dat gewoon online. En hoe fijn is het wanneer je als onderwijsinstelling je digitale leeromgeving helemaal in eigen beheer hebt? En dat zonder hoge kosten voor licenties. Ook als je online trainingen verkoopt aan je klanten is Moodle een geweldige keus. Wat voor bedrijf of organisatie je ook bent, een digitale leeromgeving biedt je eindeloos veel kansen en mogelijkheden. Maar hoe pak je dat aan? Wat kan er allemaal? Ontdek samen met Webjuffie hoe je je cursussen tot grote hoogtes brengt met een Moodle-leeromgeving.

Waarom Moodle?

Moodle is een ontzettend veelzijdig platform om e-learnings mee te maken. Het verschil met de ‘standaard’ online academie van LearnDash? Moodle is een stuk geavanceerder en geschikt voor kleine én grote e-learnings. Met Moodle heb je de mogelijkheden voor een interactieve leeromgeving: communiceer met cursisten, beoordeel hun opdrachten en voeg allerlei leuke dingen toe, zoals quizzen, presentaties en forums. Het is ook eenvoudig om de voortgang van de cursisten bij te houden. Vrijwel alles wat je wilt realiseren in je e-learning is haalbaar met Moodle.

Moodle inrichten met Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Moodle: voor grote en kleine bedrijven

Moodle biedt dus bijzonder veel mogelijkheden en wordt vooral gebruikt door onderwijsinstellingen, kleine en grote MKB’ers, en grote bedrijven. Maar door al die mogelijkheden is het ook lastig om ermee om te gaan. Want Moodle is best moeilijk om te doorgronden als je er voor het eerst mee gaat werken. Daarom kan je via Webjuffie trainingen volgen om Moodle in de vingers te krijgen. En wil jij je eigen leeromgeving laten inrichten? Ook dat regel ik voor je.

Een Moodle-leeromgeving: de mogelijkheden bij Webjuffie

Trainingen

Trainingen voor beheerders of voor trainers die met Moodle moeten leren werken. Zo weet je precies wat je er allemaal mee kunt.

Moodle inrichten

Laat je Moodle-leeromgeving inrichten, zodat je zeker weet dat je een omgeving hebt die aansluit bij je huisstijl en doelgroep.

E-learning ontwikkelen

Hoe zit een goede cursus eigenlijk in elkaar? Hoe breng je kennis over? Laat je begeleiden bij de ontwikkeling van jouw e-learning.

Jouw voorbereiding op Moodle

Voordat je kan beginnen met Moodle, is het belangrijk dat je hosting regelt. Moodle is heel anders dan een ‘gewone’ website en dan een leeromgeving met LearnDash, daarom heb je ook heel andere hosting nodig. Dit regel je bij een van de Moodle-partners. Dit zijn bedrijven die de hosting, de installatie en het beheer regelen voor Moodle. Maar na installatie begint het pas: je leeromgeving inrichten en alle opties verkennen. Daar is Webjuffie voor.

Laat je Moodle-leeromgeving inrichten door Webjuffie

Voor het inrichten van je Moodle-omgeving en voor Moodle-trainingen werk ik samen met een Moodle-specialist. Ze weet alles van de software, de plugins, de opties en de vormgeving. En ze helpt je ook bij de ontwikkeling van je van e-learning. Zo krijg jij een Moodle-omgeving of een training die precies past bij jou en je bedrijf. Wil je je leeromgeving laten inrichten? Een Moodle-omgeving is altijd maatwerk. Bel of mail me gewoon met je plannen en dan maken we samen een plan van aanpak en krijg je een offerte.

Moodle-trainingen Utrecht

Kies je voor Moodle of voor LearnDash?

Lees meer over de verschillen tussen beide platformen.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.