Zelf je e-learning met Moodle maken

Ontdek de vele mogelijkheden van het Moodle-platform, voor een interactieve e‑learning.

Zelf je e-learning met Moodle maken

Ontdek de vele mogelijkheden van het Moodle-platform, voor een interactieve e‑learning.

Jouw Moodle-leeromgeving

Je cursus online aanbieden is natuurlijk supertof en ook nog eens heel handig. Maar hoe pak je dat aan? En wat zijn de mogelijkheden? Kom naar je favoriete Webjuffie en ontdek hoe je je cursus tot grote hoogtes brengt met het Moodle-platform.

Moodle is een ontzettend veelzijdig platform om e-learnings mee te maken. Het verschil met de ‘standaard’ online academie van Learndash? Moodle is een stuk geavanceerder en geschikt voor kleine én grote e-learnings. Met Moodle heb je de mogelijkheden voor een interactieve leeromgeving: communiceer met cursisten, beoordeel hun opdrachten en voeg allerlei leuke dingen toe, zoals quizzen, presentaties en forums. Het is ook eenvoudig om de voortgang van de cursisten bij te houden. Vrijwel alles wat je wilt realiseren in je e-learning is haalbaar met Moodle.

Moodle: voor grote en kleine bedrijven

Moodle biedt dus bijzonder veel mogelijkheden. Dit is heel interessant voor het MKB en ook voor grotere bedrijven. Stel je eens voor hoe handig het is als je nieuwe werknemers niet één voor één hoeft in te werken. Ook voor bijscholing is het ideaal; je medewerkers volgen gewoon een e-learning via Moodle om hun kennis bij te spijkeren. Praktisch voor jou én voor hen. Je ziet precies wie de cursus afgerond hebben en hoe ze het gedaan hebben.

Ben je zzp’er en wil je een online cursus aanbieden? Ook jíj kunt Moodle gebruiken. Met de vele opties die dit platform te bieden heeft, heb jij straks een supermooie cursus waarmee je een extra bron van inkomsten genereert.

Webjuffie - moodle leeromgeving

Het verschil met Learndash?

Je leest het hier.

Laat je Moodle-omgeving bouwen

Voor het bouwen van je Moodle-cursus werk ik samen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Daar breng ik je mee in contact, zodat jij een Moodle-cursus krijgt die precies bij jou en je bedrijf past. Omdat de mogelijkheden van Moodle eindeloos zijn en alles af te stemmen is op jouw bedrijf, kan ik geen standaard prijzen noemen voor het bouwen van een leeromgeving. Het is namelijk altijd maatwerk. Maar dat is niet erg! Bel of mail me gewoon met je plannen en dan kijken we samen naar wat het beste bij je past.