Een e-maillijst die je klanten oplevert

Ontspannen ondernemen met geautomatiseerde e-mailmarketing.

E-mailmarketing

Hoe maak je de verkoop van je online training zo makkelijk mogelijk? Hoe zorg je dat je meer omzet draait? Hoe hou je je bestaande klanten betrokken bij je bedrijf? Dat doe je allemaal met e-mailmarketing en marketingautomatisering. Daarmee vergroot jij je bereik en je omzet zonder nog harder te werken, nog meer uren in een dag te proppen en nog meer op klanten te jagen. Je gaat juist ontspannener ondernemen doordat je veel automatiseert. Webjuffie helpt je met de techniek én de inhoud: van nieuwsbrieven tot weggevers tot salesfunnels.

E-mailmarketing doe je met Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Meer klanten met e-mailmarketing en funnels

Met e-mailmarketing kan je heel veel processen automatiseren. Heb je bijvoorbeeld een mooie weggever die mensen kunnen downloaden? Dan is het zonde als die mensen verder nooit meer wat van je horen. Door automatisch mails te sturen, hou je hen geïnteresseerd. Zo bouw je een e-maillijst op die je klanten oplevert.

Maar ja, hoe ga je dat dan doen? Ben jij zo’n ondernemer die veel plannen heeft, maar dan een beetje overweldigd raakt? Geen idee meer waar je moet beginnen? Want het is allemaal wel leuk en aardig, zo’n funnel of nieuwsbrief, maar er komt nogal wat bij kijken en er is van alles om rekening mee te houden. Geen stress! Dat is waarom ik met specialisten samenwerk die je hiermee helpen en al die technische toestanden voor je regelen.

E-mailmarketing bij Webjuffie

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Strategiesessie

Hoe pak je e-mailmarketing nou het beste aan? Bepaal de route van je klant en je marketingstrategie in een strategiesessie.

E-mailfunnel inrichten

Snap je de techniek niet? Laat je e-mailfunnel gewoon inrichten, zodat je zeker weet dat jouw automatische mails altijd werken.

Account inrichten

De technische basis al helemaal voor je ingericht, zodat je zelf als dat gedoe niet hebt. Kan jij daarna gewoon gelijk van start.

E-mailmarketing op jouw manier

Het mooie van Webjuffie is dat je niet per se bepaalde diensten hoeft af te nemen, in een bepaald pakket moet passen, of aan strakke abonnementen vastzit. Want sommige dingen kun je misschien zelf, terwijl het bij andere dingen beter is dat je ze uitbesteedt. En het handige van Webjuffie is dat dat gewoon kan. We maken altijd een plan dat past bij jouw bedrijf, zodat je altijd inzicht hebt en ook leert hoe je zélf dingen doet.

Hulp bij e-mailmarketing

Haal meer klanten binnen met Webjuffie

Neem contact op voor alle mogelijkheden voor e-mailmarketing.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.