Branding

Laat jezelf zien en trek klanten aan die bij jou passen.
Met een logo, nieuwe huisstijl of branding.

Branding voor je bedrijf waarmee je verkoopt

Zelf een paar kleuren en lettertypen van internet plukken en daar je website mee opfleuren. Je vindt het leuk om te doen, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je aan het doen bent. Want passen die kleuren wel echt bij jou en je bedrijf? Gaat je doelgroep ervan aan? Je kiest voor iets wat je mooi vindt, maar is het ook echt uniek?

Jij wil jezelf laten zien aan de buitenwereld. Want je gelooft in een duidelijke branding voor je bedrijf, die uitstraalt waar jij voor staat. Met de juiste kleuren en lettertypen blaas jij jouw doelgroep omver, breng je emotie over en trek je klanten aan. 

Een sterke branding geeft herkenning en zelfvertrouwen

Samen met ons jouw branding neerzetten betekent jezelf onderscheiden en zelfvertrouwen voelen. Want je weet precies wat je wil uitstralen en laat dit overal terugkomen. Van je website en social media account tot en met e-mails. De basis staat als één sterk geheel. En dat voelt je doelgroep ook, want die gaan aan van die uitstraling.

De mogelijkheden voor branding

Alleen af te nemen als aanvulling bij het laten bouwen van een website of online leeromgeving. 

Logo ontwerp

Met een logo maak je je bedrijf herkenbaar en laat je zien wat je doet. Maak je eerste indruk onvergetelijk met jouw unieke logo.

Huisstijlontwerp

Het complete plaatje: een logo, kleurenpalet en typografie die perfect passen bij wat jij wilt uitstralen met je bedrijf.

Social media branding

Een socialmedia-account dat net zo mooi is vormgegeven als je huisstijl. Voor een professionele look die laat zien wie jij bent.

Geen extra gedoe, gewoon lekker simpel en duidelijk

Dus laat jouw website of online leeromgeving door mij bouwen en plak daar het ontwerpen van een sterke branding aan vast. Dan maak je het jezelf makkelijk. Doordat ik nauw samenwerk met andere Webjuffies, voegen wij zonder moeite het traject van jouw branding en site samen. En je hebt gewoon contact met één persoon, die alles voor jou regelt.

Branding en website laten maken bij Webjuffie

Maak visueel contact met jouw doelgroep

Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Jouw samenwerking met Webjuffie®

Dat is zonder poespas. Snel werken, zonder gedoe, met open en eerlijke communicatie. Zodat we samen toewerken naar het beste resultaat.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Jouw behoefte en groei is mijn prioriteit.
  • Jouw zorgen neem ik uit handen, maar ik leer je ook hoe jij zelfstandig sleutelt aan de site.