Laat zien wie je bent!

Jouw eigen unieke uitstraling met een logo, huisstijl of branding.

Branding voor je bedrijf

Zelf een beetje met de kleurtjes op je site goochelen. Lettertypes kiezen. Leuk om te doen, maar eigenlijk heb je gewoon geen idee wat je aan het doen bent. Want passen de dingen die je uitzoekt eigenlijk wel bij je bedrijf? En slaat je doelgroep er wel op aan? Je wilt gewoon een uitstraling die past bij wie je bent en wat je doet. Maar hoe laat je dat nou écht goed zien aan de buitenwereld? Met duidelijke branding voor je bedrijf zet je een supersterk merk neer. Een professionele uitstraling waar jouw potentiële klanten zich helemaal bij thuis voelen.

Branding voor je bedrijf met Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Branding: een unieke uitstraling voor je bedrijf

Met je branding breng je een emotie over en creëer je een unieke uitstraling. Je branding komt overal terug: op je site, op je social media, in je e-mails, in je gesprekken, in je advertenties. Het is hoe jij je onderscheidt van de rest en het is dus een middel om jezelf te verkopen. Een superbelangrijk onderdeel van je bedrijf dus. Als je eenmaal een branding hebt, wordt het veel makkelijker om al je andere content te maken. Jij weet daardoor namelijk precies wat je uit wilt stralen en je kan dat makkelijk vertalen als je nieuwe content maakt of laat maken.

Wil jij dat je potentiële klanten zien wat je allemaal te bieden hebt? Eindelijk de visuele kant van je bedrijf eens professioneel neerzetten? Daarvoor werk ik samen met specialisten die jouw logo, huisstijl of complete merkbranding creëren. Zodat jouw website, socialmedia-accounts en andere communicatie één geheel vormen en jouw bedrijf echt een merk wordt.

De mogelijkheden voor branding

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Logo ontwerp

Met een logo maak je je bedrijf herkenbaar en laat je zien wat je doet. Maak je eerste indruk onvergetelijk met jouw unieke logo.

Huisstijlontwerp

Het complete plaatje: een logo, kleurenpalet en typografie die perfect passen bij wat jij wilt uitstralen met je bedrijf.

Social media branding

Een socialmedia-account dat net zo mooi is vormgegeven als je huisstijl. Voor een professionele look die laat zien wie jij bent.

Je website en je branding

Branding door het ene bedrijf, website laten maken door het andere bedrijf, en dan maar hopen dat het allemaal goed komt? Daar hoef je bij Webjuffie niet bang voor te zijn. Je regelt alles namelijk gewoon bij 1 bedrijf met mij als je vaste contactpersoon. Ik en de andere Webjuffies zijn helemaal op elkaar ingespeeld en snappen wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat jouw visie en die van de designer, perfect overkomen op je site.

Branding en website laten maken bij Webjuffie

Maak werk van de visuele communicatie van je bedrijf

Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Webjuffie neemt je dingen uit handen, maar leert jou ook hoe je bepaalde dingen zelf kunt doen.