Jouw WordPress-website in 1 dag online

Stel je voor… Binnen één dag klanten aantrekken met een website in jouw huisstijl. Het kan!

Meer uit je bedrijf halen met een website in 1 dag

Stiekem wéét je dat je een professionele website nodig hebt. Je hebt waarschijnlijk al veel rondgeneusd, getwijfeld om er eentje te laten bouwen en misschien heb je zelfs al geprobeerd om zelf een website te realiseren. Maar een maatwerk website (laten) maken kost tijd, energie en natuurlijk ook geld. Wil jij het niét meer langer uitstellen en nu echt eens alle voordelen ervaren van het hebben van een responsive WordPress-website? Twijfel niet langer en jouw website staat in 1 dag online!

Jouw WordPress-website in 1 dag online? Dit krijg jij

Betalende klanten

Een kleine investering in jouw online zichtbaarheid zorgt voor meer betalende klanten.

Zelfstandigheid

Met jouw nieuwe WordPress-website kom je professioneel, betrouwbaar en zelfstandig over.

Rust

Jouw nieuwe website staat in 1 dag. Je hoeft je hier geen zorgen meer om te maken.

Snel een WordPress-website laten maken

Ben je een startende ondernemer of onderneem je al een tijdje zonder een website? En wil je snel een professionele website in jouw huisstijl online hebben staan zonder veel geld en tijd te investeren? Dan is een WordPress-website in 1 dag absoluut iets voor jou! Voor slechts € 695 ex. btw hoef jij je nergens om te bekommeren. Het enige wat ik van jou verlang is dat je de noodzakelijke content aanlevert, zodat ik jouw website in 1 dag kan maken. Ben je klaar om klanten aan te trekken met een responsive website? Plan je gratis gesprek en we bespreken de mogelijkheden.

WordPress-website in 1 dag online

Snel en stijlvol: jouw website in 1 dag!

Kies voor succes en zet vandaag nog de eerste stap!

De Webjuffie templates

Of je nu een coach, fotograaf of stylist bent; Webjuffie heeft een geschikt template voor jou waarvan Webjuffie binnen één dag een gepersonaliseerde website maakt. Bekijk alle templates op je gemak en kies het template dat het beste bij jou en je bedrijf past.

€ 695 ex. btw

 • Keuze uit 1 van de 4 Webjuffie templates
 • WordPress met page builder
 • Responsive
 • Één feedbackronde
 • Doorvoeren huisstijlkleuren
 • Vervangen ipsem lorem teksten
 • Vervangen afbeeldingen
 • Verhuizen template naar jouw domein

Helemaal zonder zorgen aan de slag?

Voor € 26,50 per maand ben jij een jaar lang verlost van alle technische toestanden (t.w.v. €600,- per jaar).
Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Durf jij het aan?

Natuurlijk! Met 1 van de Webjuffie templates heb je straks een super toffe website waar je trots op bent.

Een WordPress-website in 1 dag: online hoe werkt het?

Gun jij jezelf (eindelijk) een unieke WordPress-website en wil je écht doorpakken en zo snel mogelijk live gaan? Lets go! Maar, hoe werkt het eigenlijk? Webjuffie legt het je uit!

 • De kennismaking

  Wat goed, je hebt gekozen voor een professionele WordPress-website in 1 dag! We plannen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in om al jouw wensen en eisen te bespreken. Ik vertel je precies hoe het werkt en wat ik van jou nodig heb om de website in 1 dag te kunnen bouwen. We prikken een datum waarop je uiterlijk alle content aanlevert en uiteraard plannen we dé dag waarop jouw toffe website wordt gebouwd.

 • Het kiezen van een template

  Een website bouw je natuurlijk niet zomaar in één dag. Daar heeft Webjuffie verschillende, responsive templates voor gemaakt. Jij kiest het template dat het beste bij jouw wensen en bedrijf past, terwijl Webjuffie zorgt dat van dit template een professionele site in jouw huisstijl wordt gemaakt.

 • Het verzamelen en aanleveren van de content

  Om een WordPress-website in 1 dag te bouwen heb ik content nodig. Denk aan je logo en huisstijlkleuren, maar ook aan teksten en afbeeldingen. Je levert dit alles aan op een afgesproken moment, zodat ik direct met jouw website aan de slag kan gaan.

 • Het bouwen van de website in 1 dag

  Nadat jij alles hebt aangeleverd is het zover. Dé dag waarop jouw website wordt gerealiseerd is aangebroken! Ik voer jouw huisstijl door in het gekozen template, vervang alle ‘lorem ipsum’ door jouw pakkende teksten en ik voeg jouw afbeeldingen toe. Aan het eind van de dag ontvang je de eerste preview van jouw WordPress-website.

 • De oplevering

  Je ontvangt een linkje van jouw nieuwe website. Bekijk deze op je gemak en geef eventuele correcties door. Je hebt namelijk altijd recht op één feedbackronde. Is alles goedgekeurd? Dan zet Webjuffie jouw te gekke site definitief over op jouw domein.

  Geef je ook het stuk onderhoud uit handen? Dan verwerkt het systeem dit automatisch via incasso. De komende 12 maanden ervaar jij geen zorgen over de technische kant van jouw website. Meer lezen over het onderhoudscontract? Klik hier!

Zo ziet jouw samenwerking met Webjuffie eruit

Kies jij  voor een website laten maken in 1 dag? Leuk, we gaan snel aan de slag! Wat je kan verwachten? Geen poespas en korte lijnen. Dit is voor iedereen prettig.

Samen zorgen we ervoor dat binnen 1 dag jouw website staat

 • Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het bouwen van een website.
 • Je kan genieten van een responsive website in jouw huisstijl.
 • Je zult bezoekers en dus betalende klanten aantrekken.