Webjuffie - website & online academie 06-15398398

Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat ik al gemaakt heb voor mijn klanten. Logisch. Hieronder zie je de websites en online academies die ik gebouwd heb. Kun je mooi even kijken wat je ervan vindt. En vergeet niet de referenties te lezen.

Esther Stevens

Esther heb ik ervaren als een zeer professioneel iemand. Ze is geduldig, scherp en oplossingsgericht! Dankzij Esther heb ik nu een unieke website, 3-in-1! Voor een impressie hoe dat eruit ziet: https://esther-stevens.nl. Esther neemt echt de tijd voor je en haar enige haar doel is (zo benoemt zij het ook echt) om ervoor te zorgen dat er een mooie en vooral functionele website wordt opgeleverd! En dat is haar zeker gelukt! Esther denkt met je mee, zodat je werkelijk een website hebt waar je èn goed op wordt gevonden en vooral voor de bezoeker prettig is. Onze samenwerking stopt hierbij zeker niet, er staat nog een mooi project voor de deur. We gaan samen werken aan een online leeromgeving. Ik kijk echt uit naar een verdere samenwerking en ben jou Esther heel dankbaar voor het mooie werk 🙂 Ik beveel je dan ook zeker aan bij mensen die op zoek zijn naar iemand die vol passie en plezier een goede webstie maakt!

Esther Stevens

Esther Stevens spiritueel coach

José van der Sanden

Esther nam de tijd om dingen uit te leggen, dacht met me mee en kwam zelf met goede ideeën over de indeling en het gebruiksgemak van de website. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

José van der Sanden

Recht op Schadevergoeding

Yvette Steusel

Erg prettige en vlotte samenwerking met Esther van Webjuffie gehad. Zij heeft een professionele website voor Headlines gemaakt. Zij heeft veel geduld en aandacht voor haar klant.

Yvette Steusel

Headlines

Angela Hendriks

Dankzij het werk van Esther Methorst - van Wijk is mijn website gisteren de lucht ingegaan. Niets is Esther teveel om samen met je na te denken over hoe jij je website wil hebben. Esther reageert snel op je mail en telefonisch contact is ook geen enkel bezwaar. Het was fijn om met je te mogen samenwerken, Esther!

Angela Hendriks-van Donk

Studiehonk Ede

Stephanie Osunwokeh-Buitenen

Esther is een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, komt gevraagd en ongevraagd met hele goede suggesties om de site verder te verbeteren en neemt ontzettend veel stress weg door zaken uit handen te nemen. We liepen stapsgewijs door het hele traject. Ze leeft zich goed in in mij als haar klant en in mijn klanten die de website bezoeken. Hierdoor was ik met het allereerste concept al heel erg blij. En als ze twijfelt of iets mogelijk is, dan zoekt ze dat uit. Esther heeft mijn website en academie naar volle tevredenheid neergezet. Ik zal zeker vaker zaken aan haar gaan uitbesteden!

Stephanie Osunwokeh-Buitenen

KIES Company

Armanda van der Veen

Esther Methorst heeft op een plezierige en professionele manier mijn nieuwe website gemaakt! Met veel geduld heeft zij geluisterd naar mijn wensen en advies gegeven. Ik ben héél tevreden over het eindresultaat.

Armanda van der Veen

Sport4Balance

Marjan Kraster

Ik ben superblij dat Esther mijn website heeft willen maken. Sjee, wat heeft ze hard gewerkt! Zelfs in haar vrije weekend heeft ze er nog alles aan gedaan om mijn website op tijd online te krijgen. Het persoonlijke contact vond ik heel prettig. Esther is heel betrokken, ze reageert zeer snel op mijn mails en ze weet waar een goede website aan moet voldoen. Wil je een mooie, goede website, dan raad ik Esther absoluut aan. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Marjan Kraster

Marjan Kraster Body&Mind-Balans

Ingrid van Veldhuizen

Bedankt voor de mooie website voor Coachingrid die je voor me hebt gemaakt! En zeker ook voor de fijne samenwerking en de service die jij biedt. Je bleef rustig en als iets niet direct lukte, ging je net zo lang door tot het wel lukte. Super!! Ik ben heel blij met jou! En kan je zeker aanbevelen.

Ingrid van Veldhuizen

Coachingrid

Ben je mijn volgende klant voor een website of online academie?

Neem dan contact op, zodat Webjuffie alles voor je kan regelen!

Icoontje adres

Adres

Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Icoontje telefoon

Telefoon

Icoontje fb

Facebook

Icoontje instagram

Instagram

Icoontje-twitter

Twitter

Icoontje adres

Adres

Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Icoontje telefoon

Telefoon

WhatsApp