Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat ik al gemaakt heb voor mijn klanten. Logisch. Hieronder zie je de websites en online academies die ik gebouwd heb. Kun je mooi even kijken wat je ervan vindt. En vergeet niet de referenties te lezen.

Ilse Huijben (1)

Mijn site was verouderd en had een update nodig. Het design was nog prima, maar de menustructuren moesten worden aangepast om het de bezoekers makkelijker te maken. Dat is gelukt! De site was snel klaar en als ik nog vragen had, werden die snel beantwoord. Al het contact met Esther verliep fijn, snelle communicatie via telefoon en WhatsApp. Bedankt!

Ilse Huijben

Goed Gevoel Acupunctuur

Elisabeth Hoitsma

Webjuffie is snel
Webjuffie denkt actief mee
Webjuffie werkt flexibel
Webjuffie is vakvrouw
Webjuffie is super goed bereikbaar
Webjuffie heeft smaak

Wat wil je nog meer? Een website misschien… nou dan weet je door wie je hem met alle vertrouwen kan laten maken! Ik ben de zoveelste zeer tevreden klant! Dank je wel Esther!

Elisabeth Hoitsma

ElisabetHHHoitsma

Hans Plesman

Esther is ons uitstekend van dienst geweest met de bouw van een doeltreffende website. Zij was steeds goed bereikbaar, koppelde snel terug (zelfs vanaf haar vakantieadres) en het resultaat mag er zijn. Ook dacht zij concreet mee inzake enige formaliteiten die hedentendage van belang zijn voor iedere organisatie om een professionele site te vermelden. Niets was haar te veel. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Mr Hans Plesman

Stichting Vrienden van de Pleinen

Esther Stevens

Esther heb ik ervaren als een zeer professioneel iemand. Ze is geduldig, scherp en oplossingsgericht! Dankzij Esther heb ik nu een unieke website, 3-in-1! Voor een impressie hoe dat eruit ziet: https://esther-stevens.nl. Esther neemt echt de tijd voor je en haar enige haar doel is (zo benoemt zij het ook echt) om ervoor te zorgen dat er een mooie en vooral functionele website wordt opgeleverd! En dat is haar zeker gelukt! Esther denkt met je mee, zodat je werkelijk een website hebt waar je èn goed op wordt gevonden en vooral voor de bezoeker prettig is. Onze samenwerking stopt hierbij zeker niet, er staat nog een mooi project voor de deur. We gaan samen werken aan een online leeromgeving. Ik kijk echt uit naar een verdere samenwerking en ben jou Esther heel dankbaar voor het mooie werk 🙂 Ik beveel je dan ook zeker aan bij mensen die op zoek zijn naar iemand die vol passie en plezier een goede webstie maakt!

Esther Stevens

Esther Stevens spiritueel coach

José van der Sanden

Esther nam de tijd om dingen uit te leggen, dacht met me mee en kwam zelf met goede ideeën over de indeling en het gebruiksgemak van de website. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

José van der Sanden

Recht op Schadevergoeding

Yvette Steusel

Erg prettige en vlotte samenwerking met Esther van Webjuffie gehad. Zij heeft een professionele website voor Headlines gemaakt. Zij heeft veel geduld en aandacht voor haar klant.

Yvette Steusel

Headlines

Angela Hendriks

Dankzij het werk van Esther Methorst - van Wijk is mijn website gisteren de lucht ingegaan. Niets is Esther teveel om samen met je na te denken over hoe jij je website wil hebben. Esther reageert snel op je mail en telefonisch contact is ook geen enkel bezwaar. Het was fijn om met je te mogen samenwerken, Esther!

Angela Hendriks-van Donk

Studiehonk Ede

Armanda van der Veen

Esther Methorst heeft op een plezierige en professionele manier mijn nieuwe website gemaakt! Met veel geduld heeft zij geluisterd naar mijn wensen en advies gegeven. Ik ben héél tevreden over het eindresultaat.

Armanda van der Veen

Sport4Balance

Ingrid van Veldhuizen

Bedankt voor de mooie website voor Coachingrid die je voor me hebt gemaakt! En zeker ook voor de fijne samenwerking en de service die jij biedt. Je bleef rustig en als iets niet direct lukte, ging je net zo lang door tot het wel lukte. Super!! Ik ben heel blij met jou! En kan je zeker aanbevelen.

Ingrid van Veldhuizen

Coachingrid

Ben je mijn volgende klant voor een website of online academie?

Neem dan contact op, zodat Webjuffie alles voor je kan regelen!