Webjuffie - website & online academie 06-15398398

Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio Webjuffie

Ben je benieuwd welke WordPress-websites & online academies ik al voor klanten gebouwd heb?

Portfolio

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat ik al gemaakt heb voor mijn klanten. Logisch. Hieronder zie je de websites en online academies die ik gebouwd heb. Kun je mooi even kijken wat je ervan vindt. En vergeet niet de referenties te lezen.

 • Alle
 • Beauty
 • Body & Mind
 • Coaching
 • Kapper
 • Onderwijs
 • Sport

  Yvette Steusel

  Erg prettige en vlotte samenwerking met Esther van Webjuffie gehad. Zij heeft een professionele website voor Headlines gemaakt. Zij heeft veel geduld en aandacht voor haar klant.

  Yvette Steusel

  Headlines

  Angela Hendriks

  Dankzij het werk van Esther Methorst - van Wijk is mijn website gisteren de lucht ingegaan. Niets is Esther teveel om samen met je na te denken over hoe jij je website wil hebben. Esther reageert snel op je mail en telefonisch contact is ook geen enkel bezwaar. Het was fijn om met je te mogen samenwerken, Esther!

  Angela Hendriks-van Donk

  Studiehonk Ede

  Stephanie Osunwokeh-Buitenen

  Esther is een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, komt gevraagd en ongevraagd met hele goede suggesties om de site verder te verbeteren en neemt ontzettend veel stress weg door zaken uit handen te nemen. We liepen stapsgewijs door het hele traject. Ze leeft zich goed in in mij als haar klant en in mijn klanten die de website bezoeken. Hierdoor was ik met het allereerste concept al heel erg blij. En als ze twijfelt of iets mogelijk is, dan zoekt ze dat uit. Esther heeft mijn website en academie naar volle tevredenheid neergezet. Ik zal zeker vaker zaken aan haar gaan uitbesteden!

  Stephanie Osunwokeh-Buitenen

  KIES Company

  Armanda van der Veen

  Esther Methorst heeft op een plezierige en professionele manier mijn nieuwe website gemaakt! Met veel geduld heeft zij geluisterd naar mijn wensen en advies gegeven. Ik ben héél tevreden over het eindresultaat.

  Armanda van der Veen

  Sport4Balance

  Marjan Kraster

  Ik ben superblij dat Esther mijn website heeft willen maken. Sjee, wat heeft ze hard gewerkt! Zelfs in haar vrije weekend heeft ze er nog alles aan gedaan om mijn website op tijd online te krijgen. Het persoonlijke contact vond ik heel prettig. Esther is heel betrokken, ze reageert zeer snel op mijn mails en ze weet waar een goede website aan moet voldoen. Wil je een mooie, goede website, dan raad ik Esther absoluut aan. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

  Marjan Kraster

  Marjan Kraster Body&Mind-Balans

  Ingrid van Veldhuizen

  Bedankt voor de mooie website voor Coachingrid die je voor me hebt gemaakt! En zeker ook voor de fijne samenwerking en de service die jij biedt. Je bleef rustig en als iets niet direct lukte, ging je net zo lang door tot het wel lukte. Super!! Ik ben heel blij met jou! En kan je zeker aanbevelen.

  Ingrid van Veldhuizen

  Coachingrid

  Ben je mijn volgende klant voor een website of online academie?

  Neem dan contact op, zodat Webjuffie alles voor je kan regelen!

  WJ_Icoontje_Adres-Locatie_Wit

  Adres

  Brugakker 6608
  3704 RN Zeist

  WJ_Icoontje_Telefoon_Wit

  Telefoon

  WJ_Icoontje_Facebook

  Facebook

  WJ_Icoontje_Instagram_Wit

  Instagram

  WJ_Icoontje_Twitter_Wit

  Twitter

  WJ_Icoontje_Adres-Locatie_Wit

  Adres

  Brugakker 6608
  3704 RN Zeist

  WJ_Icoontje_Telefoon_Wit

  Telefoon

  WhatsApp