Je hebt een leeromgeving

Maar je wilt méér. Doe de vervolgcursus Learndash en maak van je online academie een topacademie.

Je hebt een leeromgeving

Maar je wilt méér. Doe de vervolgcursus Learndash en maak van je online academie een topacademie.

Vervolgcursus Learndash

Ken je de basics van Learndash, maar loop je toch nog tegen dingen aan? Je online academie staat er wel, maar je wilt er meer mee doen. Een andere opmaak bijvoorbeeld. En hoe maak je eigenlijk een forum voor je cursusdeelnemers? En hoe voegde je ook alweer zo’n leuke quiz toe?

Wil je al die mogelijkheden van Learndash verkennen zodat je het maximale uit je trainingen kan halen? Zoek niet langer. Dit is dé training voor jou.

In deze vervolgcursus ga je dieper in op hoe Learndash werkt. Je leert meer over de techniek en je ontdekt hoe je je online training nóg mooier en praktischer kunt maken, zodat je je klanten de beste leerervaring biedt. En wees niet bang dat je niet technisch genoeg bent. Je Webjuffie helpt je erdoorheen.

Doe de vervolgcursus voor Learndash

Deze cursus is geschikt voor jou als je mijn basistraining voor een online academie al gevolgd hebt. Je mag ook meedoen als je de basiscursus níét hebt gevolgd, maar als juf verwacht ik dan wel dat je al enige kennis hebt van Learndash.

We gaan flink aan de slag op deze cursusdag. Je basiskennis van Learndash wordt eens even lekker bijgespijkerd. Je leert meer over de functies die Learndash te bieden heeft, zodat jij je online academie naar the next level brengt. We gaan ook bezig met de opmaak. Zo zorg je ervoor dat jouw trainingen er precies uitzien zoals jij dat wilt, en dat regelen we met een superhandige plugin die je heel veel mogelijkheden biedt. Als je deze training bij me volgt, krijg je deze plugin gratis!

Wat krijg je tijdens deze training?

  • Een flinke lading extra informatie over Learndash.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Alle tijd om je vragen over Learndash te stellen.
  • Koffie/thee met wat lekkers + lunch.
  • Veel gezelligheid.
  • Een GRATIS plugin.
WJ_Icoontje_Induvidu

Privébijles Webjuffie

Heb je heel veel vragen over Learndash? Wil je samen met mij aan je online academie werken? Dan is deze privébijles perfect voor jou. De hele dag is aan jouw academie gewijd. Samen bespreken we al je vragen en problemen. Zo maak je pas écht meters.

Kosten € 475,00 excl. btw

Bestel hieronder een plek voor de privéles (van 10.00 - 15.00 uur) en dan neem ik gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

475,00 excl. btwIn winkelmand

Twijfel je of je genoeg over Learndash weet om mee te kunnen doen?

Neem contact op, dan overleggen we welke training het beste bij je past.

De vervolgcursus voor Learndash: hoe pakken we het aan?

De vervolgcursus duurt van 10.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in Soest, vlak bij Utrecht. En Webjuffie zou Webjuffie niet zijn als je niet al gelijk wat huiswerk van me kreeg. Het is namelijk belangrijk om je goed voor te bereiden voor deze dag, want je mag je juf alles vragen. Alles waar jij tegenaan loopt bij Learndash kun je met mij bespreken. Dat geldt als je de groepstraining doet, maar natuurlijk helemaal als je kiest voor een individuele training. Dan is al mijn tijd voor jou en wordt het echt een training op maat. Zorg dus dat je van tevoren je huiswerk gedaan hebt en een lijstje meeneemt met vragen of problemen.

Ik moet zelf mijn les natuurlijk ook goed voorbereiden. Daarom heb ik vóór de trainingsdag graag nog kort contact met je. Ik kan dan namelijk alvast de gratis plugin uploaden naar je website. Zo heb je op de dag zelf zoveel mogelijk tijd om te leren hoe de plugin werkt.

Het resultaat van de training

  • Je hebt een supernuttige én leuke dag gehad op de trainingslocatie in Soest (Utrecht).
  • Je krijgt een GRATIS plugin.
  • Je weet precies wat je allemaal kunt doen met de gratis plugin.
  • Je kunt zelf je online academie aanpassen aan je wensen.

Wil jij het maximale uit je online academie halen?

Breng je online trainingen naar grote hoogtes en meld je gelijk aan.

Heb je de basisprincipes van Learndash niet onder de knie?

Volg dan de basistraining waarin je leert hoe je je online training in elkaar zet.