Zelf een online cursus maken met Learndash

Wat heb je allemaal nodig om een online cursus te maken?

Zelf een online cursus maken met Learndash. Wat heb je allemaal nodig om een online cursus te maken?

Tips: zelf je online cursus maken met Learndash - dit heb je nodig

Wat heb je allemaal nodig om een online cursus te maken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En weet je niet wat je moet kiezen? Dan heb jij even geluk. Speciaal voor jou heb ik een overzicht gemaakt. Zo weet jij waar je moet starten als je zelf een online cursus gaat maken.

Een online training maken met WordPress en Learndash

Waarschijnlijk is je huidige website gemaakt met WordPress. Het is het meestgebruikte systeem om websites mee te bouwen en het is ook nog eens ideaal om online trainingen mee te maken als je het combineert met Learndash. Gebruik je een ander systeem voor je huidige website? Maakt niet uit. Je kunt alsnog WordPress en Learndash gebruiken voor je online cursus. En geloof me, dat wil je. Want het is handig om mee te werken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo wordt je online cursus precies zoals jij het wilt.

Demo omgeving Learndash

Wil je weten wat je nodig hebt om een online cursus met Learndash te maken? Bekijk dan de gratis demo "zelf je online cursus maken: dit heb je nodig". Twee vliegen in 1 klap. Je hebt gratis toegang als cursist tot de Learndash-omgeving en je kunt de tips bekijken. Wat wil je nog meer?