Hoe maak je zelf video's voor een online leeromgeving?

Verrijk je cursus met waardevolle video's voor een professionele uitstraling en een persoonlijke touch.
Met video's in je training voorkom je saaie herhaling van tekst en maak je jouw leeromgeving boeiend en interactief.

Als een pro opnemen, bewerken en presenteren!

Je wil een toffe online leeromgeving bouwen met jouw gave cursussen. Maar al snel wordt de hoeveelheid aan informatie die je wil delen met je cursisten overweldigend. Dit resulteert meestal in langdradige tekst die de aandacht en focus van je cursisten verliest. Maar hoe kun je die valkuil vermijden bij het maken van je online cursus? Nou, gooi er wat video's in! Denk aan video’s als de geheime saus van je online cursus. Het brengt extra pit die je cursus onderscheidt van de rest. Video's geven je cursus een vleugje persoonlijkheid en maken het aantrekkelijk voor je deelnemers.

En weet je wat? Video's maken hoeft helemaal niet stressvol te zijn. Met de juiste kennis, tools en een beetje creativiteit kun je snel en simpel video's schieten en bewerken. En met mijn complete stappenplan ‘De beste cursusvideo’s maak je zo’, bomvol essentiële tips en trucs, kun je je video’s als een pro opnemen, bewerken en presenteren. Je zult versteld staan van het verschil dat deze video's zullen maken in je leeromgeving. Het resultaat? Jouw deelnemers krijgen een boeiende en waardevolle ervaring.

Voorkom beginnersfouten met dit ultieme stappenplan

Het maakt niet uit of je voor de camera staat of je stem liever achter de schermen hoort, video's kunnen jouw leeromgeving veranderen van saai naar spannend. En om je te behoeden voor beginnersfouten geef ik je, in dit stappenplan, ook de ins en outs over wat wel en niet te doen als je een video maakt. En wees gerust, ik geef je ook advies over de apparatuur en software die je nodig hebt voor de perfecte opname en bewerking. ‘Beste cursusvideo’s maak je zo’ is dé ultieme handleiding voor het creëren van top cursusvideo's voor jouw leeromgeving.

Koop nu voor slechts €19,50 dit stappenplan en optimaliseer jouw leeromgeving met een waardevol element (video) voor een professionele deelnemerservaring.

zelf video maken
zelf video maken

Webjuffie kijkt mee door jouw videolens

Ik ben Esther, de eigenaar van Webjuffie en ik ben gespecialiseerd in websites en online leeromgevingen. Dus ja, ik ken de klappen van de zweep. En juist daarom snap ik als geen ander dat de eerste keer dat je een video maakt, een tikkeltje spannend kan zijn. Maar geen zorgen, ik sta voor je klaar! Met dit handige stappenplan, boordevol waardevolle tips en trucs, krijg je alle inside info om jouw video te maken, te bewerken en in je leeromgeving te knallen. Van een doodgewoon tekstbestand maak je nu, even snel, een mega interessante cursus. Het enige wat jij hoeft te doen, is uitkijken naar de vloedgolf aan geweldige reacties op jouw leeromgeving.