Social media voor je bedrijf

Meer klanten voor je bedrijf met een goede strategie voor je social media.

Maak een succes van je social media

Je weet dat social media tegenwoordig heel belangrijk zijn voor je bedrijf. Maar eerlijk? Je weet eigenlijk gewoon niet echt hoe het werkt en wat je ermee moet. Je worstelt met het maken van content, je hebt moeite met het maken van mooie afbeeldingen en je weet niet wat je nou eigenlijk wel en niet wilt laten zien aan de wereld. Je hebt wat volgers, maar je hebt weinig interactie en je accounts zijn een rommeltje en groeien niet. Meh. Doe je zoveel moeite, maar je ziet gewoon geen resultaat. Hoe word jij nou ook succesvol? Webjuffie helpt je met social media voor je bedrijf, zodat ook jij klanten binnenhaalt via social media.

Social media voor je bedrijf: zo doet Webjuffie dat

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Hoe zet je social media in voor jouw bedrijf?

De kansen op de sociale media zijn enorm. Er zitten miljoenen mensen die op zoek zijn naar content en tijdverdrijf. Het is dus zonde om social media niet in te zetten voor je bedrijf, want het is dé plek om interactie te krijgen met je doelgroep. Maar welke platformen passen eigenlijk bij jouw bedrijf? Waar zit je doelgroep? En welke content moet je maken voor een groot bereik? En hoe ga je dat allemaal eigenlijk uitvoeren…? Gelukkig hoef je dat allemaal niet in je eentje uit te zoeken.

De mogelijkheden voor social media marketing

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Contentstrategie

Jouw succes op social media begint met een goede strategie, zodat je weet waar je mee bezig bent en ook echt resultaat ziet.

Teksten social media

Content die aanspreekt en uitnodigt tot interactie. Teksten die passen bij jou en je bedrijf. Met je contentstrategie als basis.

Social media branding

Een social media account dat net zo mooi is vormgegeven als je huisstijl. Voor een professionele look die laat zien wie jij bent.

Gebruik social media op een manier die bij je past

Wordt het je allemaal te veel? Weet je niet waar je moet beginnen? Stress? Haal even rustig adem. We bespreken eerst gewoon eens wat je wilt bereiken met je bedrijf. En wat zijn je doelen? Hoe passen de sociale media hierin? En welke manier van werken past bij je? Wil je bijvoorbeeld een strategie uitstippelen en vervolgens leren hoe je zélf je sociale media bijhoudt? Of wil je het maken van content liever uitbesteden?

Op basis van al deze info koppel ik je aan een van de andere Webjuffies die jou verder helpt om je plannen uit te stippelen. Je hebt altijd inzicht in wat wij voor je doen, je ontdekt wat je zélf zou kunnen of willen doen, en je krijgt van ons (gevraagd en ongevraagd) advies en hulp. Zo heb jij een strategie om succes te boeken op de sociale media op een manier die bij jou past.

Webjuffie, socialmediamarketing

Ontdek hoe je social media inzet voor je bedrijf

En maak een succes van je social media accounts.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.