SEA: zoekmachine adverteren

Direct zichtbaar met je bedrijf door te adverteren in de zoekmachines.

Haal meer klanten binnen met SEA

Bovenaan staan in Google, dat wil elke ondernemer natuurlijk wel. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Wil je toch snel bovenaan staan en in beeld komen bij je doelgroep? Met SEA (zoekmachine adverteren) ben je direct prominent zichtbaar in Google en komen er meer bezoekers op je website. Maar… hoe maak je een goede advertentie? En hoe werkt het allemaal bij Google? En hoeveel geld wil je eigenlijk uitgeven aan adverteren? Daarvoor heb je Webjuffie.

SEA zoekmachine adverteren bij Webjuffie

Lekker persoonlijk

Persoonlijke en snelle communicatie. En ruimte voor al je vragen.

No-nonsenseaanpak

Duidelijk en geen poespas. Gewoon alleen de dingen die jij nodig hebt.

Expertise

Alle professionals onder 1 dak, zodat jij alles regelt bij 1 bedrijf.

Zoekmachine adverteren: is het wat voor jou?

Adverteren lijkt misschien lastig en duur. Typisch zo’n ding dat je dan nog maar even weer voor je uit schuift. Maar dat hoeft helemaal niet, want Webjuffie helpt je er gewoon mee. SEA zoekmachine adverteren is geschikt voor elk bedrijf en voor elk budget. En je boekt mooie resultaten! Want met SEA richt je je heel specifiek op jouw doelgroep. Je advertentie is namelijk alleen zichtbaar voor mensen die zoeken op zoektermen die passen bij jouw bedrijf. Zo haal jij klanten binnen die ook daadwerkelijk passen bij je bedrijf.

De mogelijkheden voor SEA zoekmachine adverteren

Dit zijn add-ons die je alleen kunt afnemen in combinatie met een website of een online academie.

Zoekwoordenonderzoek

Ontdek welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt, zodat je weet op welke zoektermen je het beste kunt adverteren.

Doelgroepanalyse

Wie zijn je potentiële klanten eigenlijk? En hoe bereik je hen? Met een doelgroepanalyse krijg jij inzicht in je klant.

Advertenties

Succesvolle advertenties in Google gericht op jouw doelgroep, zodat jij bezoekers naar je site trekt en klanten binnenhaalt.

SEA op een manier die bij jou past

Elk bedrijf is anders, dus elke SEA-strategie is anders. Daarom maken we eerst een plan van aanpak. Hoe zit je bedrijf in elkaar? Wat wil je bereiken? Past SEA bij jou, en op welke manier dan? Ik geef je advies en koppel je dan aan een van de SEA-experts van Webjuffie. Zij gaat vervolgens met jou aan de slag. Ze leert je bedrijf kennen en jullie bepalen een SEA-strategie. Tijdens het hele proces hou je altijd inzicht. De specialisten van Webjuffie zijn altijd transparant in wat ze voor je doen en jij houdt altijd de controle. Nooit onverwachte kosten en altijd duidelijkheid over de werkzaamheden.

En heb je nog andere dingen nodig voor je bedrijf? Bij Webjuffie vind je alles wat je nodig hebt. Van SEO tot branding tot e-mailmarketing tot een online leeromgeving. Dankzij de specialisten die ik om me heen verzameld heb, vind je hier alle expertises bij 1 bedrijf. Lekker handig én overzichtelijk. En het leuke is dat jij zelf kan mixen en matchen. Je kiest dus alleen de dingen die jij nodig hebt en je zit niet vast aan standaard pakketten. Webjuffie beweegt met jou mee en we maken altijd een plan dat helemaal bij jou past.

Direct zichtbaar met zoekmachine adverteren

Jij wilt toch ook direct zichtbaar zijn met je bedrijf?

Natuurlijk! Met mijn begeleiding heb je straks een supertoffe website waar je trots op bent.

Jouw samenwerking met Webjuffie

Een gedegen aanpak zonder poespas. Dat is waar Webjuffie voor staat. Een no-nonsense manier van werken, snelle en heldere communicatie en een goed resultaat. En ik sta altijd voor je klaar.

  • Je hebt altijd inzicht in wat ik en de andere Webjuffies voor je doen.
  • Webjuffie beweegt mee met wat jij nodig hebt en groeit met je mee.
  • Professionele, deskundige ondersteuning op een laagdrempelige manier.