Routebeschrijving

Wat leuk dat je Webjuffie wilt bezoeken in Zeist.
Hieronder vind je meer informatie hoe je Webjuffie kunt bereiken.

Bereikbaarheid

Het kantoor van Webjuffie is gevestigd aan de Laan van Vollenhove 2935 in Zeist. Ingang Kantoren Entree C. Dat bevindt zich aan de voorkant van Winkelcentrum Vollenhove.

Wanneer je Kantoren Entree C bereikt, loop je door de schuifdeuren heen en neem dan de trap of lift naar de tweede verdieping. Volg de borden Business @ Work. De ingang van Webjuffie zit tegenover de lift. Naast de deur zit een bel. Ben je gearriveerd? Druk op de bel en ik kom open doen.

Webjuffie is alleen bereikbaar op afspraak.

Routebeschrijving

Bereik Winkelcentrum Vollenhove Zeist eenvoudig vanuit Arnhem, Utrecht of Amersfoort. Volg vanaf de A12 of A28 de borden naar Zeist en let op ANWB-borden richting Vollenhove. Afhankelijk van je route, leidt de Utrechtseweg of de Dreef je naar de Laan van Vollenhove.

Route vanaf Arnhem en Utrecht

Wanneer je vanuit richting Arnhem of Utrecht komt via de A12, neem dan de afslag Zeist/Driebergen en volg de borden naar Zeist. Zodra je je in de bebouwde kom van Zeist bevindt, blijf je de Utrechtseweg volgen. Sla rechtsaf bij het kruispunt met de Dreef (let op het ANWB-bord Vollenhove). Bij de daaropvolgende rotonde neem je de derde afslag (draai driekwart rond). Je bevindt zich nu op de Laan van Vollenhove.

Route vanaf Utrecht via de Utrechtseweg

Kom je vanuit Utrecht via de Utrechtseweg, sla dan in de bebouwde kom van Zeist linksaf bij het tweede stoplicht (let op het ANWB-bord Vollenhove, dit is het kruispunt met de Dreef). Bij de rotonde neem je de derde afslag (driekwart rond). Je bevindt je nu op de Laan van Vollenhove.

Route vanuit de richting Amersfoort via de A28

Als je Zeist nadert vanuit de richting Amersfoort via de A28, neem dan de afslag Zeist/Den Dolder en volg de borden naar Zeist. Op het Geroplein volg je de borden naar Zeist-West door rechtsaf te slaan. Ga rechtdoor bij de rotonde na ongeveer 1 km. Je bevindt je nu op de Dreef. De derde weg rechts bij de rotonde is de Laan van Vollenhove.

Parkeren

Bij Winkelcentrum Vollenhove kun je altijd gratis parkeren. Er ligt een grote parkeerplaats tegenover het winkelcentrum / kantoor Webjuffie en er liggen parkeervakken dichterbij het winkelcentrum. Dit is een blauwe zone waar je maximaal 1,5 uur mag parkeren, hiervoor heb je een parkeerschijf nodig. Op diverse plaatsen zijn invalide-parkeerplaatsen beschikbaar. En ook met de fiets ben je welkom: er staan op diverse plaatsen fietsenrekken.

Openbaar vervoer

Webjuffie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die stoppen bij bushalte Winkelcentrum Vollenhove aan “De Dreef”. Lijn 73 is een directe verbinding tussen Utrecht CS en Busstation centrum Zeist en stopt bij bushalte Winkelcentrum Vollenhove. Indirecte buslijnen die je kunt gebruiken vanaf Utrecht CS zijn buslijn 50 en 74. Deze buslijnen stoppen bij bushalte Jordanlaan, vanaf daar kun je overstappen naar buslijn 34, deze bus stopt bij bushalte Winkelcentrum Vollenhove.

Let erop dat de twee bushaltes iets verder van elkaar liggen. De bushalte richting Utrecht CS bereik je vanaf de fontein van het winkelcentrum bekeken: door de straat over te steken via het zebrapad, dan sla je linksaf en dan sla je voor het zebrapad bij de rotonde rechtsaf en dan zie je de bushalte liggen. Vanaf deze halte vertrekt lijn 73 naar Utrecht CS en buslijn 34 naar Science Park. Reis je richting centrum Zeist? Dan steek je bij de fontein van het winkelcentrum het zebrapad over en sla je linksaf. Vanaf daar vertrekken buslijn 73 en 34. Buslijn 73 rijdt naar centrum Zeist, eindhalte is busstation Zeist. En buslijn 34 rijdt tot Handelscentrum Zeist.