Blijf jezelf verbeteren

Je hoeft niet zelf steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Maak het jezelf makkelijk en kies een van de online cursussen.

Blijf jezelf verbeteren

Je hoeft niet zelf steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Maak het jezelf makkelijk en kies een van de online cursussen.

Online trainingen: Webjuffie-Academy

Webjuffie is méér dan het bouwen van websites en online academies. Je kunt bij mij namelijk ook online trainingen volgen, zodat jij je als ondernemer steeds verder kunt ontwikkelen. Want dat is leuk én goed voor je bedrijf.

Online cursussen bij Webjuffie: hoe werkt het?

Ik bied deze trainingen aan in samenwerking met een aantal andere ondernemers. Ga naar de Webjuffie-Academy voor meer informatie over de cursussen. Keuze gemaakt? Bestellen is heel simpel. Je doet gewoon de cursus van jouw keuze in het winkelmandje en je rekent af. Als je vervolgens wilt inloggen, dan doe je dat in de Webjuffie-Academy. Zo kun je altijd en overal bij je training. Handig toch?

Natuurlijk blijft Webjuffie ook in beweging. Er zullen de komende tijd nog meer leuke, nieuwe trainingen bij komen. Hou deze pagina dus goed in de gaten!

Wil je aan de slag met 1 van de cursussen?

Ga dan naar de Webjuffie-Academy!

Aanbod online cursussen

Je online academie maken met Learndash

Een online cursus over hoe je een online cursus bouwt. Ja, het kan gewoon. In deze cursus leer je hoe je jouw eigen online academie in elkaar zet in Learndash. Aan de hand van duidelijke uitleg en screenshots ga je stap voor stap door het hele proces.

In vijf stappen jouw training online

De deze training "in vijf stappen jouw training online" is gebaseerd op de methode van het Zeven Stappenplan van Bloom! training consultants. Een methode waarin je stap voor stap een training ontwikkelt die jou helpt je business te laten groeien.

Het creëren van zichtbaarheid

In deze videocursus "het creëren van zichtbaarheid voor niet-schreeuwerige ondernemers" leer je hoe je zichtbaarheid kunt creëren in de aandachts-economie. De tactieken en principes zijn speciaal toegespitst op bescheiden (of introverte) ondernemers.

Marketing zonder social media

De cursus "marketing zonder social media" is speciaal voor ZZP’ers die benieuwd zijn naar oprechte online en offline marketing, zonder afhankelijk te zijn van Social Media. Er zijn marketingmethodes die wél bij jouw bedrijf passen.

Lijkt het je wat, zo’n online cursus bij Webjuffie?

Ga snel naar de Webjuffie-Academy, kies je training en ga gelijk aan de slag!