Webjuffie: voor jouw WordPress-website of online academie

Webjuffie: voor jouw WordPress-website of online academie

Eindelijk is het zover. De site van Webjuffie is live! Achter de schermen heb ik de afgelopen weken hard gewerkt aan de start van mijn nieuwe bedrijf. Ik moest natuurlijk mijn website bouwen. Dat kostte wat tijd, want het spreekt voor zich dat de site van een websitebouwer het perfecte visitekaartje moet zijn. Maar er moest nog meer gebeuren. Ik wilde goede teksten en mooie foto’s op mijn site, en ik had een geschikte kantoorruimte nodig. En tussendoor was ik ook nog druk met het maken van websites voor mijn klanten.

Al met al was het best een uitdaging. Maar nu ben ik er dan echt helemaal klaar voor. Ik heb me zo verheugd op dit moment: Webjuffie gaat van start!

Een droom verandert in een eigen zaak

Ik hou zó van websites bouwen. En van het maken van online leeromgevingen. Ik hou van de techniek. Ik merkte steeds vaker aan mezelf dat ik hier meer mee wilde gaan doen. In het verleden heb ik trainingen gegeven over computers en dat was hartstikke leuk. Ik voelde me een echte juf en dat gevoel wilde ik graag weer. Daarom besloot ik te beginnen met mijn eigen bedrijf, gericht op het bouwen van websites en online academies.

De start van Webjuffie is dan ook een droom die uitkomt. Als Webjuffie is het mijn doel om mensen te helpen die zelf niet technisch genoeg zijn om hun site of online academie te maken. Ik wil mijn klanten blij maken met een mooie site en hun de beste service bieden met mijn persoonlijke begeleiding.

Waarvoor kan je bij Webjuffie terecht?

Nou, voor alles wat met WordPress-websites en online academies te maken heeft. Ik bouw ze voor je of ik leer je tijdens een training hoe je het zelf doet. Dit kan individueel maar ook in groepjes.

De trainingen van Webjuffie

Wil je zelf je website maken? Dat is natuurlijk wel het leukst. Tijdens mijn training Zelf je WordPress-website maken vertel ik je niet alleen hoe alles werkt, je brengt het ook gelijk in de praktijk. Je gaat namelijk zelf aan de slag met je project, omdat je dan het beste leert hoe WordPress werkt én de basis van je site aan het eind van de dag klaar is.

Hetzelfde geldt voor de training Zelf je online academie bouwen. Binnen één dag leer je alle ins en outs over het maken van de perfecte online leeromgeving voor jouw online cursus. Je brengt je nieuw verworven kennis direct in de praktijk zodat je je cursus snel kunt aanbieden aan je klanten.

Als Webjuf is het mijn ultieme doel dat mijn leerlingen aan het eind van de training zelfstandig met hun site of online academie verder kunnen. Daarom blijf ik ook daarna gewoon jouw juf als dat nodig is. Loop je na de training nog tegen problemen aan? Trek gewoon aan de bel en Webjuffie helpt je uit de brand.

De complete service van de juf

Wil je het niet zelf doen? Geen tijd? Ben je liever bezig met de dingen waar jíj goed in bent? Kom gewoon naar de juf en laat je site of online academie helemaal door mij maken. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn creativiteit los te laten op jouw project. En jij hebt straks zonder moeite een mooie site of leeromgeving.

Meld je aan bij de juf

Wil je je website door mij laten maken? Of wil jij ook zo’n toffe training volgen? Ik zou het doen. Maar ja, ik ben bevooroordeeld natuurlijk. De eerste vijf mensen die zich aanmelden voor een training krijgen een supermooie Webjuffie-mok. Voor je het weet is dit bijzondere collectorsitem niet meer verkrijgbaar, dus ik zou maar snel zijn als ik jou was!

Heb je interesse? Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Of neus eerst gewoon eens lekker rond op mijn gloednieuwe website.