Maak je e-learning met Moodle

Ontdek de mogelijkheden van het Moodle-platform. Volg een Moodle-training of laat je Moodle e-learning maken.

Maak je e-learning met Moodle

Ontdek de mogelijkheden van het Moodle-platform. Volg een Moodle-training of laat je Moodle e-learning maken.

Moodle-leeromgeving

Je cursus online aanbieden is natuurlijk supertof en ook nog eens heel handig. Maar hoe pak je dat aan? En wat zijn de mogelijkheden? Kom naar je favoriete Webjuffie en ontdek hoe je je cursus tot grote hoogtes brengt met het Moodle-platform. Wil je dat ik je leeromgeving voor je bouw? Of volg je liever de Moodle-training zodat je het zelf kunt?

Waarom zou je kiezen voor Moodle?

Moodle is een ontzettend veelzijdig platform om e-learnings mee te maken. Het verschil met de ‘standaard’ online academie van Learndash? Moodle is een stuk geavanceerder en geschikt voor kleine én grote e-learnings.

Met Moodle maak je een interactieve leeromgeving. Communiceer met cursisten, beoordeel hun opdrachten en voeg allerlei leuke dingen toe, zoals quizzen, presentaties en forums. Het is ook eenvoudig om de voortgang van de cursisten bij te houden. Vrijwel alles wat je wilt realiseren in je e-learning is haalbaar met Moodle.

Moodle: voor grote en kleine bedrijven

Moodle biedt dus bijzonder veel mogelijkheden. Dit is heel interessant voor het MKB en ook voor grotere bedrijven. Stel je eens voor hoe handig het is als je nieuwe werknemers niet één voor één hoeft in te werken. Ook voor bijscholing is het ideaal. Je medewerkers volgen gewoon een e-learning via Moodle. Praktisch voor jou én voor hen. Je ziet precies wie de cursus gedaan hebben en wanneer en hoe ze het gedaan hebben.

Ben je zzp’er en wil je een online cursus aanbieden? Ook jíj kunt Moodle gebruiken. Met de vele opties van Moodle heb jij straks een supermooie cursus waarmee je een extra bron van inkomsten genereert.

Wat is het verschil tussen Moodle en Learndash?

Bekijk het hier.

Volg de Moodle-training

Zoals je van Webjuffie gewend bent, is het natuurlijk mogelijk om een individuele training voor Moodle bij me te volgen. Als Webjuf leer ik je namelijk graag hoe je zelf je Moodle-cursus maakt. Ik bied jou de unieke Webjuffie-service: als je na de training nog vragen hebt, klop dan gewoon weer aan bij de juf! Ik help je tot je op eigen benen kunt staan.

Laat Webjuffie je Moodle e-learning bouwen

Wel profiteren van de mogelijkheden van Moodle, maar liever zo min mogelijk gedoe? Besteed het dan gewoon uit. Als Webjuffie zorg ik ervoor dat jij een Moodle-cursus krijgt die precies bij jou en je bedrijf past.

Wat kost zo’n Webjuffie dan?

De mogelijkheden van Moodle zijn eindeloos. Alles is af te stemmen op jouw bedrijf. Hierdoor kan ik geen standaard prijzen noemen voor het bouwen van een leeromgeving. Niet erg! Bel of mail me gewoon met je plannen en dan kijken we samen naar wat bij je past. Op basis daarvan maak ik een offerte voor je.

Heb je die extra's die Moodle biedt niet nodig?

Kies dan voor een online academie met Learndash. Laat mij hem maken of leer het zelf.